Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pe frontera ...ce?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 15, 2007 12:19 am    Titlul subiectului: Pe frontera ...ce? Răspunde cu citat (quote)

Vreu pe un Opel Frontera o statie JBL si un sub JBL...m am gandit dupa indelungi cautari la JBL gto 75.2 cu jbl 1204 BR....ce ziceti? e prea mult,e prea putin? Are careva un second in configuratia asta?Am nevoie de condensator sau nu? ce cabluri imi recomandati....Multumesc ...La bugetul celor 2 bine inteles
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 15, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da...multa promptitudine din cate vad.....oare chiar nimeni nu da un sfat?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Sep 15, 2007 1:52 pm    Titlul subiectului: Re: Pe frontera ...ce? Răspunde cu citat (quote)

thunder rock a scris:
Vreu pe un Opel Frontera o statie JBL si un sub JBL...m am gandit dupa indelungi cautari la JBL gto 75.2 cu jbl 1204 BR....ce ziceti? e prea mult,e prea putin? Are careva un second in configuratia asta?Am nevoie de condensator sau nu? ce cabluri imi recomandati....Multumesc ...La bugetul celor 2 bine inteles

combinatia e reusita.
kit de cabluri ar fi buna asta : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/

configuratia asta o poti gasi SH,dar tre sa astepti...cat nu stiu

avand in vedere ca nu e o putere mare merge si fara condensator,dar daca ai fonduri poti sa iti cumperi unu ca nu face decat bine.

prea mult nu o sa fie niciodata (dupa parerea mea), iar prea putin nu cred ca e cazul la configuratia asta.

pai cata promtitudine vrei ???
azi la 00/20 ai facut topicul acum e 14... eu zic ca e destul de bine avand in vedere ca e Weekend

thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 15, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult pentru sfat asa e....am avut insomnii de cand cu muzica asta Rolling Eyes Very Happy Very Happy

Am crezut ca sunt in sectiunea nepotrivita si am mai postat si la configuratii.... MERSI inca o data
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum