Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pentru cine a probat
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2014 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,

Parerea mea este ca pentru difuzoare sa iei un amplificator clasa AB,nu degeaba cele mai calitative amplificatoare sunt in aceasta clasa.Pentru subwoofer recomandat un monobloc.

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Iul 19, 2014 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ascultati ce zic cei "batrani" de aici ca nu va invata prostii.

Circula un mit nefondat cum ca amplificatoarele Clasa D au un THD mai ridicat ca cele A/AB.O chestie care era adevarata acum multi ani.Acum cu tehnologia noua e distrosiuniile sau redus pana aproape la acelasi nivel intre ele.

Ca si sfat eu as trage cu ochiul la ceva care are damping factor mai mare ,consum de curent si nu in ultimul rand

HEADROOM. Da,imi place sa am semnal si putere mult mai mare decat ce pot componentele. Cand amplificatoarele sunt fortate sa impinga mai mult decat pot ele incep fenomenul de clipping.Fie de la 70% fie de la 90% etc.Eu prefer sa folosesc 50% din putere dar sa am semnal curat.

Exemplu : Difuzoare de 100w cu amplificator de 1kw.(un exemplu mai grosolan).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum