Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pentru Pioneer DEH 6800 MP ce boxe?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 10:11 pm    Titlul subiectului: Pentru Pioneer DEH 6800 MP ce boxe? Răspunde cu citat (quote)

Am intrat de curand in posesia unui HU Pioneer DEH 6800 MP si imi trebuie pe fata dif coaxiale (nu sisteme) cu diametrul de max 10 cm ...Coustic sau Focal?...altele mai bune sunt? Va rog un raspuns....Nu am posibilitatea sa montez mai mari datorita locasului din bord ...mentionez ca masina este un Opel Frontera....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai sunt suficiente variante insa zi-ne si un buget
Sus
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

200-250
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_424/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_100_CA1/
http://www.be-
loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Coaxiale/Dieci_DCX_100/
cam astea ar fi mai calitative
Sus
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar Coustic-urile cum sunt....la pret e diferenta f mare si sunt si mai putin adanci...nush daca imi intra cele recomandate....RMS -ul e chiar mai mare si raspunsul in frecventa e destulde bun...
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa fim seriosi ? a mai zis cineva pe forum....dekt se se auda taote ( joase medii si inalte) prost ....mai bine sa se auda bine pe inalte si joase...e de 10 cm...nu poti cere bass la 10 cm.. doar claritate !! !!parerea mea..cousticurile sunt bune...dar focal...sunt si mai bune !
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

teoretic vorbind (luandu-ne dupa datele tehnice) din difurile enumerate de dgdgaby cele de la DLS ar fi cele mai bune. daca nu vrei sa dai peste 2 mil pe niste difuri mergi pe Hertz sau pe Coustic. daca vrei sa ai parte si de bass puneti niste ovale pe spate (daca nu ai deja ceva care sa redea si un bass).
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai spus si tu un buget.
ca si posesor de Coustic......recomand aceasta marca!
Bineinteles ca visez si eu la Focal! dar la ce scor au... ! si mai ales ca din 10 Cm nu prea scoti multe...nu are rost sa dai o gramada de bani pe unele scumpe.!

thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da e clar mai ramane sa ma hotarasc intre DLS classic 424
focal100CAI siDLS C4A...daca s ar putea niste raspunsuri ca tre sa le comand ...pacat de PIO 6800 MP -l ala fara dif-uri pe fata Confused
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai focal 100 sunt coaxiale. DLS sunt sistem. acuma...depinde ce vrei....
nu ai zis daca mai ai si alte boxe in masina..
e bine sa ai sistem gen DLS ca poti monta tweterele unde vrei pe bord....pentru un stage bun!
daca mai ai si alte boxe in spate..pt bas..as zice sa mergi pe sistem...deci DLS.
ORICUM SI fOCAL SUNT BUNE ..ASTA DATORITA SI TWETERELOR CU UNGHI VARIABIL...

thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe spate am niste SAL-uri ultraslim -SAL RFX2-130NEO(nomex silk cone,neodynum magnet) ... coaxiale dar de 13cm...bas nu prea am de unde ca Frontera e o masina destinata offroadului din fabrica si cam zornaie toata......locas pentru diametru mai mare nu am avut de unde.Asta e masina pe asta tre sa o configurez cat mai bine si nu de top dar nici jos....mediu asa. As inclina catre Focal dar nu stiu daca am atata adincime de instalare ...cred ca ar fi difuzoare cu un bas mai bun.Daca iau DLS beneficiez de filtre si tweeter ....deci DLS scot oare atat bas cat Focalurile(bineinteles nu sunt absurd cand zic bas...un bas mai bun mai bine zis..ca in plaja de medii si inalte tot pe acolo ar fi cu toate ca la sisteme cred ca e mai evidenta plaja de inalte decat la coaxiale
Sus
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da in cele din urma am comandat sisteme DLS REFERENCE R4...banuiesc ca a fost cea mai buna alegera...sa vedem acum cat de prompti sunt baietii cu livrarea ....si am sa dau de stire cum se aud.....
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai facut o alegere buna chiar foarte buna...
daca baietii le au pe stoc..in max 24 ore sunt la tine....
neaparat sa ne spui cum se aud Smile!!

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e sa alegi intre focal acces si dls c4 eu as merge pe dls pt ca este sistem si poti sa pui twererul unde vrei
Sus
thunder rock
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ales DLS PS 4....astept sa le primesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum