| |
| Autor |
Mesaj |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: Pentru Pioneer DEH 6800 MP ce boxe? |
|
|
| Am intrat de curand in posesia unui HU Pioneer DEH 6800 MP si imi trebuie pe fata dif coaxiale (nu sisteme) cu diametrul de max 10 cm ...Coustic sau Focal?...altele mai bune sunt? Va rog un raspuns....Nu am posibilitatea sa montez mai mari datorita locasului din bord ...mentionez ca masina este un Opel Frontera.... |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai sunt suficiente variante insa zi-ne si un buget |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 200-250 |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar Coustic-urile cum sunt....la pret e diferenta f mare si sunt si mai putin adanci...nush daca imi intra cele recomandate....RMS -ul e chiar mai mare si raspunsul in frecventa e destulde bun... |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa fim seriosi ? a mai zis cineva pe forum....dekt se se auda taote ( joase medii si inalte) prost ....mai bine sa se auda bine pe inalte si joase...e de 10 cm...nu poti cere bass la 10 cm.. doar claritate !! !!parerea mea..cousticurile sunt bune...dar focal...sunt si mai bune ! |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| teoretic vorbind (luandu-ne dupa datele tehnice) din difurile enumerate de dgdgaby cele de la DLS ar fi cele mai bune. daca nu vrei sa dai peste 2 mil pe niste difuri mergi pe Hertz sau pe Coustic. daca vrei sa ai parte si de bass puneti niste ovale pe spate (daca nu ai deja ceva care sa redea si un bass). |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ai spus si tu un buget.
ca si posesor de Coustic......recomand aceasta marca!
Bineinteles ca visez si eu la Focal! dar la ce scor au... ! si mai ales ca din 10 Cm nu prea scoti multe...nu are rost sa dai o gramada de bani pe unele scumpe.! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Joi Oct 11, 2007 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da e clar mai ramane sa ma hotarasc intre DLS classic 424
focal100CAI siDLS C4A...daca s ar putea niste raspunsuri ca tre sa le comand ...pacat de PIO 6800 MP -l ala fara dif-uri pe fata  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Joi Oct 11, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai focal 100 sunt coaxiale. DLS sunt sistem. acuma...depinde ce vrei....
nu ai zis daca mai ai si alte boxe in masina..
e bine sa ai sistem gen DLS ca poti monta tweterele unde vrei pe bord....pentru un stage bun!
daca mai ai si alte boxe in spate..pt bas..as zice sa mergi pe sistem...deci DLS.
ORICUM SI fOCAL SUNT BUNE ..ASTA DATORITA SI TWETERELOR CU UNGHI VARIABIL... _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Joi Oct 11, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe spate am niste SAL-uri ultraslim -SAL RFX2-130NEO(nomex silk cone,neodynum magnet) ... coaxiale dar de 13cm...bas nu prea am de unde ca Frontera e o masina destinata offroadului din fabrica si cam zornaie toata......locas pentru diametru mai mare nu am avut de unde.Asta e masina pe asta tre sa o configurez cat mai bine si nu de top dar nici jos....mediu asa. As inclina catre Focal dar nu stiu daca am atata adincime de instalare ...cred ca ar fi difuzoare cu un bas mai bun.Daca iau DLS beneficiez de filtre si tweeter ....deci DLS scot oare atat bas cat Focalurile(bineinteles nu sunt absurd cand zic bas...un bas mai bun mai bine zis..ca in plaja de medii si inalte tot pe acolo ar fi cu toate ca la sisteme cred ca e mai evidenta plaja de inalte decat la coaxiale |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Joi Oct 11, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da in cele din urma am comandat sisteme DLS REFERENCE R4...banuiesc ca a fost cea mai buna alegera...sa vedem acum cat de prompti sunt baietii cu livrarea ....si am sa dau de stire cum se aud..... |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Joi Oct 11, 2007 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai facut o alegere buna chiar foarte buna...
daca baietii le au pe stoc..in max 24 ore sunt la tine....
neaparat sa ne spui cum se aud !! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca e sa alegi intre focal acces si dls c4 eu as merge pe dls pt ca este sistem si poti sa pui twererul unde vrei |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am ales DLS PS 4....astept sa le primesc |
|