|
|
|
Autor |
Mesaj |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cei care au nelamuriri cu privire la montare , a trebuit inlaturat tot materialul plastic din spatele boxelor originale prin taiere (a durat ceva timp) iar in ceea ce priveste tweeter-ul de asemenea a trebuit sa tai din plasticul ce tinea inainte pe cel original. Toata treaba a fost facuta de o singura persoana ( nu eu ) in 4 ore.
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 5:38 am Titlul subiectului: |
|
|
nu-mi prea place cum comunica fata difuzorului cu spatele. daca zici ca, inainte, difuzorul venea intr-o incinta, iar acum fundul incintei nu mai e, sfatul meu e sa refaci cumva incinta. si nu originala, ci toata portiera sa fie ca o incinta. cu alte cuvinte sa inchizi complet toate gaurile din tabla interioara a usii, izoland cat se poate de bine fata difuzorului de spatele lui.
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stai sa explic : in spatele fostei boxe erau niste grilaje vreo 4 la numar ca la aerul conditionat si erau orientate in putin in jos . Fac mentiunea ca nu s-a facut vreun reglaj pana acum la amplificator , o sa-l fac maine , ca azi e plecata persoana , dar astept sa imi vina subwoofer-ul si odata cu el si folia de insonorizare a usilor . Intrebare : cat de mare e diferenta intre dynamite si Hushmat pentru a se justifica 100 lei ?
oricum am observat ca asa cum e azi setat totul inaltele sunt putin suparatoare , basul e putin fad , dar cred ca maine se vor rezolva
Am observat ca la filtrele venite cu boxele se pot face ceva modificari . Nu stiu , intreb si eu de acolo as putea scadea putin frecventele inalte sau se poate face din setarile amplificatorului. Am probat si cu un sub magnat (tub) de 250rms si se auzea clar basul, . Oare ar fi prea mic sub-ul Mac Audio de 180 RMS avand in vedere ca statia in punte scoate tot 180 RMS? Fac mentiunea ca nu dau la maxim sistemul, deci nu l-as forta.
|
|
Sus |
|
 |
imarian
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am avut aceeasi problema cu Nissanul meu pe care am montat ieri seara Coustic cs652. Difuzorul original arata ca cel de Peugeot, inaltat, sistemul de prindere in usa este doar in 3 suruburi si distanta pana la geam e mica. Noul difuzor, daca as fi reusit sa il strecor, ar fi ajuns cu 2 cm mai in inauntrul usii decat ar fi trebuit si geamul ar fi lovit in el.
Solutia a fost relativ simpla, am taiat vechiul difuzor (piciorusele acelea care se vad in prima si a doua poza) si mi-a ramas doar cadrul cu sistemul de prindere (folosit pe post de inaltator). Am gaurit acel cadru si am prins noul difuzor de el cu 4 suruburi. Norocul meu a fost ca dif noi au cele patru picioare metalice cu sant pe mijloc si nu a fost nevoie de alte gauri.
|
|
Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
important este ca ti-ai rezolvat problema , dar cum se aude , ca la mine mai trebuie sa umble cineva la reglaje la amplificator , si eu ma pricep , dar putin asa doar ce scrie in manualul de instructiuni , dar totusi o persoana care se ocupa de sonorizari stie mai bine . Deocamdata sunt extrem de multumit cu ce mi-am setat eu dar stiu ca se poate si mai bine . Astept saptamana viitoare , cred ca pana de 1 iunie o sa primesc si folia insonorizanta Roadkill pentru portiere si sub-ul pentru ca doar atunci se poate aranja intreg sistemul sa dea claritatea la care am tot visat . Sub-ul va fi http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/Polyglass_SB_27_V1/, deci un sistem in care am pariat pe FOCAL . Spune-mi cum suna la tine acum . Esti multumit?
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|