|
|
|
Autor |
Mesaj |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: Peugeot 307 "BRAX TEAM" |
|
|
HU-Clarion DXZ958RMC
TW - Helix P1 Precision
Mid-Bass - Helix P 206 Precision
Amplif: Helix DarkBlue Four
Amplif: JL AUDIO E1400D
Sub: JL AUDIO 10W3
Cabluri RCA Stinger
Cabluri audio: Stinger Pro Series Oxygen Free
Traseu 0 awg
Urmeaza poze detaliate cu componentele..
Description: |
|
Filesize: |
28.81 KB |
Viewed: |
463 Time(s) |

|
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Ultima modificare efectuată de către AlexBanu la Mar Oct 14, 2008 8:28 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
hm..... toate ca toate, da'.... Tu ai ceva bani. Simpatic. Combinatia suna bine, mereu am fost curios sa aud un sistem facut pt sq, insa... poate intr-o zi..
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, astea-s leftovers de la polo-ul lui banu cu exceptia hu le-a avut pe toate pe masina lui ... nu inteleg de ce ai preferat db4 contra esprit-ului, dar astea-s combinatiile tale.
damn, two eschiu cars, wicked man!
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Body28 a scris: | hm..... toate ca toate, da'.... Tu ai ceva bani. Simpatic. Combinatia suna bine, mereu am fost curios sa aud un sistem facut pt sq, insa... poate intr-o zi.. |
Daca vii la 4tuning Festival o sa ai ocazia sa le asculti pe aman2.
bezz a scris: | da, astea-s leftovers de la polo-ul lui banu cu exceptia hu le-a avut pe toate pe masina lui ... nu inteleg de ce ai preferat db4 contra esprit-ului, dar astea-s combinatiile tale.
damn, two eschiu cars, wicked man! |
Nu bezz..nu a fost nimic pe masina mea din sistemul de aici. Am avut un amplif similar JL A1400D insa nici una din piese nu a fost pe masina mea.
Espritul inca il am si e la vanzare pe undeva pe aici. Am preferat DB4 pt ca vreau sa fie o masina cu componente relativ ieftine dar care sa incerc sa o fac sa sune cat de cat bine.
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
La solicitarile prietenilor a tb sa refac schema..cu detalii legate de alimentare si conectica..
Description: |
|
Filesize: |
154.97 KB |
Viewed: |
2271 Time(s) |

|
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|