Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Peugeot 307 "BRAX TEAM"

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 06, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Peugeot 307 "BRAX TEAM" Răspunde cu citat (quote)

HU-Clarion DXZ958RMC
TW - Helix P1 Precision
Mid-Bass - Helix P 206 Precision
Amplif: Helix DarkBlue Four
Amplif: JL AUDIO E1400D
Sub: JL AUDIO 10W3
Cabluri RCA Stinger
Cabluri audio: Stinger Pro Series Oxygen Free
Traseu 0 awg

Urmeaza poze detaliate cu componentele..

Peugeot307..jpg
 Description:
 Filesize:  28.81 KB
 Viewed:  463 Time(s)

Peugeot307..jpg

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD

Ultima modificare efectuată de către AlexBanu la Mar Oct 14, 2008 8:28 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hm..... toate ca toate, da'.... Tu ai ceva bani. Smile Simpatic. Combinatia suna bine, mereu am fost curios sa aud un sistem facut pt sq, insa... poate intr-o zi..
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, astea-s leftovers de la polo-ul lui banu Laughing cu exceptia hu le-a avut pe toate pe masina lui ... nu inteleg de ce ai preferat db4 contra esprit-ului, dar astea-s combinatiile tale. Smile

damn, two eschiu cars, wicked man!

AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 8:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 a scris:
hm..... toate ca toate, da'.... Tu ai ceva bani. Smile Simpatic. Combinatia suna bine, mereu am fost curios sa aud un sistem facut pt sq, insa... poate intr-o zi..

Daca vii la 4tuning Festival o sa ai ocazia sa le asculti pe aman2.

bezz a scris:
da, astea-s leftovers de la polo-ul lui banu Laughing cu exceptia hu le-a avut pe toate pe masina lui ... nu inteleg de ce ai preferat db4 contra esprit-ului, dar astea-s combinatiile tale. Smile

damn, two eschiu cars, wicked man!

Nu bezz..nu a fost nimic pe masina mea din sistemul de aici. Am avut un amplif similar JL A1400D insa nici una din piese nu a fost pe masina mea.
Espritul inca il am si e la vanzare pe undeva pe aici. Am preferat DB4 pt ca vreau sa fie o masina cu componente relativ ieftine dar care sa incerc sa o fac sa sune cat de cat bine.

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La solicitarile prietenilor a tb sa refac schema..cu detalii legate de alimentare si conectica..

Peugeot 307 BRAX TEAM.jpg
 Description:
 Filesize:  154.97 KB
 Viewed:  2271 Time(s)

Peugeot 307 BRAX TEAM.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum