Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer gm-d510m vs magnat rx mono.pe care sa-l iau?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hitman_047 a scris:
Incearca combinatia 2x TS-W306C + GM7200M. O sa arate si bine si o sa-ti joace si sticla de suc pe capota Wink . Nu te lua dupa specificatii. 306 e un difuzor chilipir la cat costa raportat la ce poate. Daca te tine portbagajul poti incerca asa Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=GMHv7ZR-R_M

gm7200 e cam slab si scump,as fi vrut sa pun gm-d510m p 2x306dvc,dar nu merge pretul si nici impedanta
apoi m-am gandit la magnat rock mono p 2x306dvc sau 2x rx mono p 2x3004spl pt k merg p 1ohm

ando
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorian a scris:
deci rx mono la o inpedanta de un ohm va debita o putere maxima de 60% adica 600rms restul se transforma in caldura sau va consuma 1400w si difuzorul va primi 60% adica 1000rms

nu e chiar asa.producatorul nu specifica puterea totala consumata,ci doar cea muzicala care e 60% din total.
la un bec d 100w doar 5w este lumina,restul e caldura.p bec scrie toata puterea pt k p cumparator asta il intereseaza,din moment ce acest consum este taxat
ar fi trebuit sa scrie p bec si 5w rms Smile)

ando
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Audi_A6"]eu sincer as lasa aspectul in ultima faza si as merge pe calitate si putere, adica amplificator dls CA12 care are 500w intr-un ohm si sub jbl P1222 care are 400w intr-un ohm, dar merge sa bagi 500, dupa cum au demonstrat la teste.
eu pe combinatia asta am sa merg, si ii fac o cutie band-pass, cu tuburile innauntrul habitaclului, iar peretele cutiei care se vede sa fie din cristal cu margini din aluminiu si luminat interior.

in general cat dai, atata face, doar suntem in Romania[/quote
]
nu contest calitatea in configuratia data d tine,dar mie imi place pioneerul si vreau si un amp ceva mai potent. Si cred k ma pot incadra in acelasi pret.306dvc e la jum d pret/ aceeasi putere,iar 3004spl nu are nevoie d comentarii

dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Pantera/Pantera_Digital_1000/
statia asta pare promitatoare voi ce parere aveti merita diferenta de pret fata de rxmono ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hitman_047
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pantera este clasa D si e normal sa coste mai mult. Are randament mai mare.

Cat despre amplificatoarele Pioneer nu vei gasi nici unul mai jos de 12 mil care sa scoata puterea pe care o vrei tu.

ando
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hitman_047 a scris:
Pantera este clasa D si e normal sa coste mai mult. Are randament mai mare.

Cat despre amplificatoarele Pioneer nu vei gasi nici unul mai jos de 12 mil care sa scoata puterea pe care o vrei tu.

imi place pantera,dar dak incep tot asa ajung si la amp pioneer.as vrea prs-d3000spl,dar si asa am depasit bugetul Smile

admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorian a scris:
deci rx mono la o inpedanta de un ohm va debita o putere maxima de 60% adica 600rms restul se transforma in caldura sau va consuma 1400w si difuzorul va primi 60% adica 1000rms

Puterile din specificatiile statiilor sunt puterile debitate pe difuzor, nu puterile consumate.
Intre o statie de clasa AB de 500W si una de clasa D de 500W nu e nici o diferenta din punctul de vedere al puterii pe care este capabila sa o debiteze. Diferenta este la consum. Cea de clasa D va consuma 600W si cea de clasa AB va consuma 800W sa zicem... sunt doar niste exemple.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 4:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ando, tocmai am langa mine p1222, crede-ma este IMENS!!!! si m-am interesat foarte bine cat poti baga in el, adica 500w, adica exact DLS CA12...mai am sa le montez.

am facut o proba in casa pe un amplificator sony doar pe frecvente de subwoofer, si rara cutie fara nimic, imi bazia un geam prin casa!!!....deja imi este frica sa-l montez pe masina, deoarece acolo mai mult de 1,5m cubi nu am,...si timpanele mele oare ce o sa zica? Shocked

oricum CA12, are multe reglaje si o poti seta sa scoata si foarte putin.

ca12+p1222=12 milioane=500w
gto475+2xgto 1202= 12 milioane=600w, varianta asta sigur va suna mai bine si mai tare decat rx mono + pioneer 400w cu 2 bobine.

plus ca la jbl, poti opta pt doua: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1502D/

sper sa iai o decizie buna, ca cele de mai sus Very Happy
Sus
ando
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu contest jbl-ul dar asta pt k nu cunos marca
Oricum observ k tu ai afinitate pt jbl,asa am eu pt pioneer.
Rx mono cu 2x306dvc e mai scump dar in mod sigur e mai tare.
acu vreau 3004spl d la pioneer dar nujt cu c sa-l atac Rolling Eyes

bass2loud4u
Pasionat

Data înscrierii: 23/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ando a scris:

Neutral nu esti multzumit de 2x306dvc? ca io aia vreau sa imi iau...Neutral
si creca am sa iau aplu ala...ca vad ca tare latzi laudat...Razz
Sus
ando
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bass2loud4u a scris:
ando a scris:

Neutral nu esti multzumit de 2x306dvc? ca io aia vreau sa imi iau...Neutral
si creca am sa iau aplu ala...ca vad ca tare latzi laudat...Razz

nu pot spune asta k nici nu le-am incercat.ma gandeam k o sa ma obisnuiesc si o sa vreau ceva mai puternic.Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum