|
|
|
Autor |
Mesaj |
Alinu
Data înscrierii: 07/Noi/2008 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 8:41 pm Titlul subiectului: Pioneer subwofer de casa |
|
|
In primul rand va multumesc pt raspunsuri ! Eu nu ma pricep prea mult la chestiile astea si imi cer scuze daca am spus /spun ceva gresit.
M-am gandit sa schimb difurile pe care le am(4 X 17 cm) pentru ca nu pot sa ascult cu basu nici macar la 0 ci la -1 -2 (se incing bobinele) iar membrana deabia vibreaza (totusi se aude destul de bine), ma gandeam la acele pioneer (10 '),am vazut ca scoate 250w si vreau sa le pun si cate 1 tweteer si 1 medie (pe 2 amp).Nu conteaza daca pioneeru nu o sa se auda la capaciatea lui maxima, dar nici...totusi 2 amp scot cu un THD 1% : 240W RMS.Mai mult de 500 ron nu dau pe 2 dif, iar amplificatoare nu mai cumpar pt ca deabia le-am luat pe acestea.
Poate ma lamuriti si pe mine cum se leaga "in punte".
Astept incontinuare sfaturile voastre.Va multumesc!
Ultima modificare efectuată Alinu la Joi Feb 26, 2009 2:03 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
mestere...daca vrei sa ne raspunzi apasa pe butonul RASPUNDE nu pe TOPIC NOU . _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
Alinu
Data înscrierii: 07/Noi/2008 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|