Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer subwofer de casa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
Alinu

Data înscrierii: 07/Noi/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 08, 2008 8:41 pm    Titlul subiectului: Pioneer subwofer de casa Răspunde cu citat (quote)

In primul rand va multumesc pt raspunsuri ! Eu nu ma pricep prea mult la chestiile astea si imi cer scuze daca am spus /spun ceva gresit.
M-am gandit sa schimb difurile pe care le am(4 X 17 cm) pentru ca nu pot sa ascult cu basu nici macar la 0 ci la -1 -2 (se incing bobinele) iar membrana deabia vibreaza (totusi se aude destul de bine), ma gandeam la acele pioneer (10 '),am vazut ca scoate 250w si vreau sa le pun si cate 1 tweteer si 1 medie (pe 2 amp).Nu conteaza daca pioneeru nu o sa se auda la capaciatea lui maxima, dar nici...totusi 2 amp scot cu un THD 1% : 240W RMS.Mai mult de 500 ron nu dau pe 2 dif, iar amplificatoare nu mai cumpar pt ca deabia le-am luat pe acestea.
Poate ma lamuriti si pe mine cum se leaga "in punte".
Astept incontinuare sfaturile voastre.Va multumesc!

Ultima modificare efectuată Alinu la Joi Feb 26, 2009 2:03 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Noi 08, 2008 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mestere...daca vrei sa ne raspunzi apasa pe butonul RASPUNDE nu pe TOPIC NOU .

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Alinu

Data înscrierii: 07/Noi/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 08, 2008 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am gasit nimic pe net in legatura cu realizarea unei incinte bass reflex pt http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W257F/ , dar am gasit ceva asemanator http://manuals.harman.com/INF/CAR/Boxes%20and%20Parameters/1050W.pdf ar putea fi valabil?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum