|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am auzit si eu primele de care ai zis tu(pe un golan)....se aud bine.Dar daca vrei ceva mai bun la banii aia incearca Helix E 169 Esprit,Hifonics zxi 693 sau hertz dieci 690 |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru promptitudine.
pana la urma mi-am luat pioneer 6911, si nu pentru ca nu as fi vrut hifonics sau hertz, ci pentru ca am fost in media galaxy sa le ascult si dobitocii de acolo nu mai aveau modelul asta decat expus. cu pretul de la alt model. si era pretul de 119,90 ron. si cand i-am zis k le vreau pe cele expuse, a luat pretul de 119,90 ron si s-a dus cu el la casa. si mi-a facut bon pe pretul ala. deci am dat un mil 200 ROL pe boxele astea. io zic ca am facut afacere acuma sa vedem cat ma duce montajul... daca nu mi le montez singur...  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|