Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 11:47 am    Titlul subiectului: Pioneer Răspunde cu citat (quote)

salut. am si eu un logan si vreau sa-i pun niscai boxe pe spate. in usi am niste sisteme de la GZ, iar ca player am un pioneer 4900IB. m-am gandit pentru luneta la niste boxe ovale de la pioneer pentru ca am ramas masca de sunetul scos de ele pe o dacie. este vorba despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ .
ma gandeam daca se merita diferenta pentru http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6921/
sau daca ar fi mai bine (adica mai mult bass) daca mi-as pune http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/_TS-A2011/ (tinand cont ca deja am gauri pe spate de 20 de cm, rotunde) dar am inteles ca se pot acoperi... deci nu e nicio problema.
va multumesc si astept raspunsurile voastre.

adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am auzit si eu primele de care ai zis tu(pe un golan)....se aud bine.Dar daca vrei ceva mai bun la banii aia incearca Helix E 169 Esprit,Hifonics zxi 693 sau hertz dieci 690
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru promptitudine.
pana la urma mi-am luat pioneer 6911, si nu pentru ca nu as fi vrut hifonics sau hertz, ci pentru ca am fost in media galaxy sa le ascult si dobitocii de acolo nu mai aveau modelul asta decat expus. cu pretul de la alt model. si era pretul de 119,90 ron. si cand i-am zis k le vreau pe cele expuse, a luat pretul de 119,90 ron si s-a dus cu el la casa. si mi-a facut bon pe pretul ala. deci am dat un mil 200 ROL pe boxele astea. Very Happy io zic ca am facut afacere Laughing acuma sa vedem cat ma duce montajul... daca nu mi le montez singur... Embarassed

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum