| |
| Autor |
Mesaj |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 4:51 pm Titlul subiectului: Pioneer vs Alpine |
|
|
Re allz.
Sunt pe punctul de a'mi schimba playerul si nu stiu ce sa aleg intre Alpine si Pioneer
M'ar interesa ca sunetul sa aiba cat mai multe reglaje si calitatea sa fie cat mai fidela.Mentionez ca or sa fie legate la el un JBL GTO 75.4 + JBL 1204 Br + un sistem de difuri pe fata , amplificate.
Daca se poate sa veniti si cu argumente v'as fi foarte recunoscator.
Multumesc. _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic Pioneer! posesor de Alpine 9812 care e mai bun decat 9857 si de Pioneer 30 MP si imi place mai mult 30 MP-ul desi nu are T-Corr, fata motorizata, si alte dracenii. d c Pioneer? fiindca are HPF cu o latime de banda destul de variata, fiindca poti regla sunetul mult mai bine avand EQ pe 7 benzi - la alpine ai bass si treble, intermediar nema.
iar in cazul tau, vrand sa amplifici difuzoare fata ti-ar prinde f f bine un HPF |
|
| Sus |
|
 |
amarius7
Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai ca nici aici nu scapi de mine!
Eu te sfatuiesc sa iei fie Pioneer deh 40mp (dar dupa mine e tare urat. dar si bun) fie daca te uiti si la aspect pioneer deh 5900mp (mai scumput).
Mai ales daca iei 350ron de la mine pe player ai si diferenta.  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| amarius7 ce naiba zici acolo ca este offtopic |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer 40MP e cam acelasi lucru cu 30 MP doar ca are telecomanda si control pe magazie CD-uri/altele. sa stii ca nu e urat deloc!! lasati pozele deoparte. personal mi se pare ca arata mai bine decat multe playere cu fata plina. eu as lua 6900-ule, avand EQ pe 7 benzi, preout-uri pe 4 V, display frumos, posibilitatea te a cauta melodii fara a o opri pe cea curenta. daca nu dispui de atatia bani poti sa te opresti la 6800MP sau 40MP (2 preout-uri) |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
De Pioneer auzisem si eu ca ar avea mai multe setari pt sunet decat Alpine , dar din cate stiu nici Alpine nu este o firma de neglijat . De Clarion ce parere aveti in comparatie cu Pioneer ?!?Sincer sa fiu mie nu prea imi place design'ul la Clarion , cu toate ca stiu ca design'ul ar trebui sa fie pe locul doi , calitatea si performantele ar trebui sa fie pe primul loc.
Astept parerile si sfaturile voastre
Ms mult _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar sunt pro Pioneer. avand 3 preout-uri de 4V fata de 2 x 2V. din cate stiu acel clarion nu are HPF... are fata motorizata, dar partz se poate si fara ea  |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi poti explica si mie ce fac pre-out'urile alea ?!? Daca nu ma insel sunt iesirile aparatului , cel in care se conecteaza boxele si amplificatorul , nuh ?!?
Si care este inportanta voltajului ?!? Daca este pe 4 inseamna ca este mai puternic , mai fidel sau ce anume fac aia 4V ?!?
Multam _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 3:27 am Titlul subiectului: |
|
|
pre-out sunt iesirile pentru amplificare a player-ului (a nu se confunda cu iesirile pentru difuzoare)
cu cat e voltajul mai mare pe aceste iesiri cu atat se poate tine input level-ul amplificatorului sau gain-ul mai jos si astfel sunetul care urmeaza a fi amplificat e mai curat/clar
a se lua in considerare ca desi un zgomot de fond de exemplu care intra in amplificator e foarte slab, acesta va fi amplificat, rezultand un nivel mare de distorsiuni |
|
| Sus |
|
 |
Hitman_047 Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 104 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Alpine 9857 are 60W? Asta cat inseamna RMS? |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| alpine-ul are 60W dar nu-s mosfet, RMS sunt 27 parca.... pe al meu atata era afisat. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Turcuman Robert a scris: | | alpine-ul are 60W dar nu-s mosfet, . |
ce legatura are wati cu mosfetu..(metal-oxide-semiconductor field-effect transistor), e o tehnologie superioara vechilor tranzistori si e prezenta cam in majoritatea playerelor _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
|