Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer vs Alpine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 4:51 pm    Titlul subiectului: Pioneer vs Alpine Răspunde cu citat (quote)

Re allz.
Sunt pe punctul de a'mi schimba playerul si nu stiu ce sa aleg intre Alpine si Pioneer
M'ar interesa ca sunetul sa aiba cat mai multe reglaje si calitatea sa fie cat mai fidela.Mentionez ca or sa fie legate la el un JBL GTO 75.4 + JBL 1204 Br + un sistem de difuri pe fata , amplificate.
Daca se poate sa veniti si cu argumente v'as fi foarte recunoscator.
Multumesc.

Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic Pioneer! posesor de Alpine 9812 care e mai bun decat 9857 si de Pioneer 30 MP si imi place mai mult 30 MP-ul desi nu are T-Corr, fata motorizata, si alte dracenii. d c Pioneer? fiindca are HPF cu o latime de banda destul de variata, fiindca poti regla sunetul mult mai bine avand EQ pe 7 benzi - la alpine ai bass si treble, intermediar nema.

iar in cazul tau, vrand sa amplifici difuzoare fata ti-ar prinde f f bine un HPF
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
amarius7

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai ca nici aici nu scapi de mine! Laughing
Eu te sfatuiesc sa iei fie Pioneer deh 40mp (dar dupa mine e tare urat. dar si bun) fie daca te uiti si la aspect pioneer deh 5900mp (mai scumput).
Mai ales daca iei 350ron de la mine pe player ai si diferenta. Laughing
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amarius7 ce naiba zici acolo ca este offtopic
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer 40MP e cam acelasi lucru cu 30 MP doar ca are telecomanda si control pe magazie CD-uri/altele. sa stii ca nu e urat deloc!! lasati pozele deoparte. personal mi se pare ca arata mai bine decat multe playere cu fata plina. eu as lua 6900-ule, avand EQ pe 7 benzi, preout-uri pe 4 V, display frumos, posibilitatea te a cauta melodii fara a o opri pe cea curenta. daca nu dispui de atatia bani poti sa te opresti la 6800MP sau 40MP (2 preout-uri)
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Pioneer auzisem si eu ca ar avea mai multe setari pt sunet decat Alpine , dar din cate stiu nici Alpine nu este o firma de neglijat . De Clarion ce parere aveti in comparatie cu Pioneer ?!?Sincer sa fiu mie nu prea imi place design'ul la Clarion , cu toate ca stiu ca design'ul ar trebui sa fie pe locul doi , calitatea si performantele ar trebui sa fie pe primul loc.
Astept parerile si sfaturile voastre
Ms mult

Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iar sunt pro Pioneer. avand 3 preout-uri de 4V fata de 2 x 2V. din cate stiu acel clarion nu are HPF... are fata motorizata, dar partz se poate si fara ea Wink
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi poti explica si mie ce fac pre-out'urile alea ?!? Daca nu ma insel sunt iesirile aparatului , cel in care se conecteaza boxele si amplificatorul , nuh ?!?
Si care este inportanta voltajului ?!? Daca este pe 4 inseamna ca este mai puternic , mai fidel sau ce anume fac aia 4V ?!?
Multam

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 3:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pre-out sunt iesirile pentru amplificare a player-ului (a nu se confunda cu iesirile pentru difuzoare)
cu cat e voltajul mai mare pe aceste iesiri cu atat se poate tine input level-ul amplificatorului sau gain-ul mai jos si astfel sunetul care urmeaza a fi amplificat e mai curat/clar
a se lua in considerare ca desi un zgomot de fond de exemplu care intra in amplificator e foarte slab, acesta va fi amplificat, rezultand un nivel mare de distorsiuni
Sus
Hitman_047
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alpine 9857 are 60W? Asta cat inseamna RMS?
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine-ul are 60W dar nu-s mosfet, RMS sunt 27 parca.... pe al meu atata era afisat.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turcuman Robert a scris:
alpine-ul are 60W dar nu-s mosfet, .

ce legatura are wati cu mosfetu..(metal-oxide-semiconductor field-effect transistor), e o tehnologie superioara vechilor tranzistori si e prezenta cam in majoritatea playerelor

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum