| |
| Autor |
Mesaj |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu este obligatoriu sa fie pe 4 ohmi, pot fi si pe 2 numai ca fiind pe 2 nu poti sa le pui direct la player. mo rog poti sa le pui la plyer da e cam aiurea zic yo pentru ca nu o sa mai ai balansu stanga dreapta din player - adik cele 2 difuri s-ar lega pe aceeasi iesire de la player. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu prea pot sa iti spun o parere precisa despre difurile resprective de la MTX si nici despre acele pioneer-uri, pentru ca nu am ascultat nici unu din modele. am ascultat la un moment dat niste pioneer-uri si nu prea mi-au placut. poate cineva care a ascultat ambele modele ar putea sa te lamureasca mai bine; eu as merge pe MTX. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aha. Imi pare asa de rau ca nu am mai multi bani. Solutia ar fi...sa castig la pariuri...si atunci mi-as lua infinity alea pe 2ohm plus statia aia blaunpunkt de 4X75w pe 4ohm si 4X105W pe 2ohm. Era bine asa. Tu ce sistem ai pe masina? |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| momentan am ceva pus de fostu proprietar al masinii care pot sa zic ca suna de la nashpa in jos. mi-am propus in schimb (dupa ce imi iau carnet, adik peste vreo 2 luni) sa il schimb. in princiu yo as vrea pe masina sa imi amplific doar boxele din spate, iar cele de pe fata sa le leg direct la player, acum depinde de fiecare. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
nu pot sa iti dau un raspuns sigur , si nu as vrea sa te incurc. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, pe o statie de 4 canale cum e GTA 475 poti sa legi 2 difuzoare de 2 ohmi pe 2 canale si 2 difuzoare de 4 ohmi pe celelalte 2 canale. Nu e nici o problema. |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea-> pe fata nu iti trebuie difuri care sa scoata bass... asa cum am spus si mai sus bassul vine din spate!!! tu ce vrei SQ sau SPL??? si buget? nu are rost sa dai banii pe infinity seria KAPPA daca nu le vei amplifica... _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai bugetul ar fi undeva in jur de 4milioane,maxim. Ideea e ca mi-as dori bass si pe fata pentru ca acum am numai pe spate bass si nu imi place asa. Pe fata am niste jvc de 30w care nu prea au bass. As vrea sa le si amplific pentru ca cred ca si alea de pe spate pot mai mult,ideea e ca nu stiu cand se va intampla asta si nu stiu cum se va auzi pana imi voi cumpara amplificator si...va mai dura! As vrea un bass mai apasat chiar daca nu se va auzi foarte tare. Daca nu se poate la banii astia,atunci as vrea macar sa se auda tare si cu un bass acceptabil! Ce crezi? |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceea ce ai tu pe spate stiu ca ele scot un bass destul de bun...daca ai de gand sa le amplifici si vad ca mai vrei si bass parerea mea etse ca atunci ar trebui sa iei un sistem pe fata dupa care sa mai strangi bani pt un amplif si un sub...si atunci vei avea bass gramada...pana autnci sa tre multumesti cu ce iti ofera difurile de pe spate!!! difurile de pe fata nu sunt facute pt bass (daca gresesc sa ma corecteze cineva ) si asta incerc sa iti spun de cand ai deshis topicul...parerrea mea este ca infinity ref 6510 cs se aud foarte bine...daca vrei bass ia-ti un sub! _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa e. Sunt multumit de bass-ul de pe spate. Tu ai dreptate,eu de la inceput am vrut sa imi iau subwoofer dar ideea e ca apoi m-am razgandit, de frica sa nu mi-l fure si am vrut sa imi iau totusi boxele care scot cel mai bine bass-ul. Am inteles,parerea ta e ca ar trebui sa imi iau infinity alea 6510cs! Daca nu imi placea asa de mult cum se aud alea de pe spate pioneer nu as mai fi stat pe ganduri si as fi luat imediat infinity astea dar asa ma tot gandesc daca nu ar fi bine sa imi si pe fata tot pioneer(ts-a171c sau ts-a172c --- pare ca primele au frecvente declarate de producator mai bune,chiar daca nu or fi reale). Totusi pioneer-urile alea au 60w pe cand infinity au 90w. Grea decizie! |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu. Sunt constient ca sunt eronate datele astea oferite de pioneer,vroiam doar sa zic intre cele 2 modele de la ei. Chiar daca sunt false,sunt false la amandoua modelele si se pastreaza proportia,adica diferenta intre ele, ma refeream totusi ca la primele dau frecventele mai bune,adica banuiesc ca si daca sunt la 60,70,80hz si nu 35 cum scriu ei totusi e clar ca primele se aud mai jos ts-a171c dar sunt mai ieftine si nu inteleg de ce! |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| Auzi Neuron,cum se aud inifinity alea de pe fata 6510cs amplificate doar de player? Si apoi ramane sa imi spui cum se aud si amplificate,daca e mare rau diferenta,ca am vazut ca vrei sa iti cumperi si amplificator. p.s: vezi ca la primul condensator nu ai dat link-ul cum trebuie,nu e specificat modelul. Merci frumos! Salut |
|
| Sus |
|
 |
|