| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 1:17 pm Titlul subiectului: Pioneer vs Infinity |
|
|
1.http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6510cs/
sau
2.http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25/131/201/TS-A172C/index.html
Imi plac mai mult inifinty prin prisma puterii specificate dar eu am pioneer pe spate(imi place cum suna) si ma gandesc ca se pupa mai bine pioneer cu pioneer decat pioneer cu inifinity. Oricum player am Alpine dar asa ca idee. Tie Assus ai zis ca nu iti place Pioneer,dar intre astea 2modele,ce zici? Eu as vrea si tare si cu bass dar daca nu se poate as prefera mai mult bassul decat puterea. Personal,cred ca pioneer ar avea bass-ul mai puternic,mai ales neamplificate(momentan). |
|
| Sus |
|
 |
Marius_89

Data înscrierii: 25/Ian/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti-Militari
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din cate se vede pe latura teoretica pioneer coboara mai jos in frecventa decat infinity dar pioneer are diametrul de 17 cm fata de 16 cat area infinity infinity sunt avantajate de un spl mai bun. io as merge pe infinity dar daca tu vrei bass alege pioneer. oricum tu decizi ce alegi ca doar sunt banii tai |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Decat Infinity mai bine Pioneer, nu te uita la 1cm, iar faza cu frecventele alea sunt pur teoretice. |
|
| Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
am eu infinity ref 6510cs iar atunci cand le-am cumparat nu aveam nevoie de bass...nu ai cum sa ceri bass de la 16 sau 17...bass vine de la ovale sau sub (caz fericit)....parerea mea este ca imbina SQ cu SPL aman2 fiind undeva la mijloc ...si inca ceva...daca nu ai in plan sa le amplifici cauta altceva!!! cat despre pioneer dpdv al difurilor ma abtin!!! _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| avand in vedere ca nu o sa fie amplificate, mare lucru de la infinity-urile alea nu o sa prea scoti, pentru ca majoritatea playerelor scot 45 sau 50W pe canal, iar la redare mp3 scot vreo 22W, asa ca in cazul asta poti merge si pe pioneer |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma m-am gandit sa nu imi mai iau sistem.Am inteles ca singura diferenta fata de coaxiale este ca poti pune tweeter-ul mai sus,indreptat spre tine.Ma gandeam ca exista si alta diferenta,adica de genul ca s-ar auzi bass-ul mai pronuntat,la fel si inaltele.Am fost astazi undeva pe bd.Timisoara si mi-a zis tipul de acolo ca nu e asa ci este vorba doar despre pozitionarea tweeter-elor,pt ca si coaxialele au aceleeasi cross-over-e.Pt asta mi se par diferentele prea mari de pret,asa ca m-am uitat la cateva modele de coaxiale si m-am oprit la astea. Care credeti ca ar fi mai bune? Va multumesc!
1.http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_CV1/
sau
2.http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_426/ |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai sa o luam incet:
1)TOATE Playerele comune au maxim 27w RMS pe canal
2)Orice amplificator are mai multa "vana" decat un player, si asta duce la un sunet mai puternic, mai controlat si mai corect.
3) Eu as alege Focal in locul tau, DAR diferentele intre un sistem si niste coaxiale sunt destul de mari. Nu prin prisma faptului ca nu ai avea tweetere la ambele ci din cauza ca in loc sa asculti tu tweeterele le asculta gambele tale.
In concluzie Focal mi se pare o alegere foarte buna si ti-as recomanda in aceeasi gama de pret FOCAL Access 165A1 |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai numai la astea m-am uitat si eu pana acum,la sisteme,dar am innebunit de cap,fiecare zice intr-un fel si eu daca nu ma pricep,nu stiu ce sa fac. La toate marcile astea mai tari gen DLS sau FOCAL sunt sfatuit sa nu iau gama entry cum sunt acces de la focal si classic de la dls ca se aud slab. Celelalte nu mi le pot permite. Ideea e ca nu as vrea sa dau mai mult de 4mil pe ele sau dau 4mil si sa nici nu se auda tare. Ma hotarasem la infinity 6510cs,mi s-a zis ca sunt proaste,ca nu au bass,ma hotarasem la pioneer ts-a171c sau ts-a172c,mi s-a spus ca pioneer sunt varzari(cu toate ca eu pe spate am pioneer a-6911 si imi place cum se aud dar,eu stiu,poate lumea stie mai bine ce inseamna calitatea),de magnat nu mai vrobesc,am vrut Xcess 216 si mi s-a spus ca astia sunt terminati-Magnat. Ar mai fi o problema. Eu vreau sa imi iau sistem dar tweeter-ele nu am unde sa le pun decat in coltul parbrizului si nu stiu cum le voi putea prinde. Cum sunt tweeter-ele in spate,adica au capac sau se vad urat daca nu le instalez intr-o gaura??? Acum am niste tweeter-e dar au capac in spate,se lipesc pe bord. |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cel mai bine e ca pe fata sa pui un sistem, pentru ca, cum zicea si pesteimputit una e sa "auda" gambele sunetul produs de tweetere alta e sa il auda urechea. de regula difurile din gama entry sunt folosite direct legate la player. legat de tweetere, poti sa le pui pe stalpii din fata pentru ca se fixeaza de ei. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aha.Am intele. Auzi,Brian,dar ce zici astea au nevoie de amplificare dupa tine? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ Astea le am eu pe spate si daca nu trebuie amplificate atunci pot sa imi iau niste boxe entry de la dls si nu as mai avea nevoie de amplificator. Dar daca si astea ale mele de pe spate trebuie amplificate atunci trebuie sa imi iau si pe fata ceva care sa fie de amplificat. Ori toate,ori niciunele. Alea de pe spate se aud foarte bine dar cred ca pot mai mult. Ce crezi? |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa este, pot mai mult, deci cu amplificare s-ar auzi mai bine decat acum. daca nu ai planuri sa le amplifici, mai bine ia-ti ceva din gama entry de la DLS. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| As vrea sa le amplific. Mi-ar placea si pe fata unele care pot fi amplificate dar nu gasesc nimic de 16;16.5 destul de bun pana in 4mil. Adica la tot ce m-am oprit pana acum am fost intors din drum pt produse de peste 5milioane. Chiar mi se parusera belea infinity alea 6510,raport wati/pret,dar cica nu sunt bune. Tu ai vreo idee? Ar trebui sa fie in jur de 80w ca alea de pe spate,nu? ca sa se auda cam cu aceeasi putere si din fata si din spate. Apreciez ajutorul! Mtx astea sa fie mai smechere decat pioneer? daca doar cu un pic ar trebui sa iau tot pioneer,nu? ca sa se pupe mai bine cu alea pe spate,sau nu conteaza? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS652/ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A171C/ |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Hai sa iti spun. Cele de la Dls nu imi intra ca adancime. Adica au adancime de instalare de 7.6cm(stiu pt ca pe astea am vut sa le iau la inceput) ceea ce este foarte mult pt mine,ar trebui sa iau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/,care imi sunt bune ca adancime dar pe care nu mi le permit sub nicio forma. Celelalte de la infinity ar fi super,mai ales alea de 16.5 dar sunt pe 2ohm. Nu trebuie sa fie pe 4ohm? |
|
| Sus |
|
 |
|