Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Player PIONEER deh 1500UBB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alexbv

Data înscrierii: 30/Ian/2011
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Mar 31, 2013 10:45 am    Titlul subiectului: Player PIONEER deh 1500UBB Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea . am si eu o problema . am un player pioneer deh 1500ubb ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1500UBB/ ) la care am legat un amplificator sony xplod ( http://images4.okr.ro/serve/auctions.v7/2012/aug/28/accc098bf8d72bf38e7285b4391abdc5-6527839-700_700.jpg ). problema e ca daca amplific difuzoarele de pe masina in ele se aud doar joasele . Banuiesc ca aici este vorba de ceva setari ce trebe sa le fac la player , deoarece mai am un player PIONEER deh 2200 la care puneam acelasi amplificator cu aceleasi boxe si se auzea sunetul clar .

accc098bf8d72bf38e7285b4391abdc5-6527839-700_700.jpg
 Description:
amplificatoru
 Filesize:  91.08 KB
 Viewed:  347 Time(s)

accc098bf8d72bf38e7285b4391abdc5-6527839-700_700.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Mar 31, 2013 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Posibil ca iesirea sa fie doar pentru subwoofer,da un search pe google sa vezi ce tip de iesire are playerul
Sus
alexbv

MesajTrimis: Mar Apr 02, 2013 8:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cautat si pe google , dar nu am gasit nimic din pacate
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Mar Apr 02, 2013 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer are meniu ascuns. cand este oprit(stand-by) sau modul demo se tine apasat pe una din taste si se intra in acel meniu. acolo o sa gasesti o setare care se refera la tipul de iesire preferat: subwoofer-caz in care e normal sa fie iesirea filtrata si sa iti dea doar joasele; si modul full- caz in care se pierde controlul pe subwoofer si iesirea functioneaza cu semnal full. cauta manualul player-ului si vezi pe ce buton trebuie sa tii apasat ca sa accesezi acel meniu.
Sus
alexbv

MesajTrimis: Mar Apr 02, 2013 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi foarte mult de raspuns . maine o sa incerc si o sa va spun daca am reusit sau nu . o seara faina . chiar m-am speriat cand am vazut ca scoate numa pentru subufar
Sus
alexbv

MesajTrimis: Joi Apr 04, 2013 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot nu am reusit sa dau de meniul cu demo . am cautat in carte si nu am gasit . rog pe cineva sa ma ajute daca se poate .
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Apr 05, 2013 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De unde esti?
Sus
alexbv

MesajTrimis: Vin Apr 05, 2013 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Brasov . stau in zona ITC .
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Sâm Apr 06, 2013 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-am zis sa citesti manualul ca scrie. ti-am atasat manualul mai jos. la pagina notata cu "7" iti spune cum intri in acel meniu, la pagina "8" iti spune cum faci trecerea dintre sub-w mode si rear mode. succes

Download.pdf
 Description:

Download
 Filename:  Download.pdf
 Filesize:  3.39 MB
 Downloaded:  448 Time(s)

Sus
alexbv

MesajTrimis: Sâm Apr 06, 2013 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze . m-am uitat peste el dar eu nu gasisem . multumesc foarte frumos . acuma am rezolvat problema
Sus
tyger89

Data înscrierii: 22/Oct/2013
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Oct 22, 2013 8:04 pm    Titlul subiectului: problema deh1500 ub Răspunde cu citat (quote)

Salut. Cu cateva luni in urma am cumparat de aici un pioneer deh-1500ub. Ieri de dimineata a inceput sa imi faca probleme, imi umfla membrana woofer-ului. Precizez ca am conectata la el o statie cu subwoofer care a functionat perfect pana ieri. Am incercat cu un alt player tot pioneer model mai vechi si a facut la fel, am incercat insa si cu un elta foarte vechi care are iesiri pentru statie si pe acela merge. Ce ma sfatuiti sa fac?
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2014 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai are rost sa deschid alt topic, am acelasi model de HU si nu stiu exact cu ce se manaca toate reglajele. Mai exact:
- slope level (6/12) la hpf settings
-functia sound retriever (1/2/off)
-pot regla inalte , medii, bass independent sau sunt doar presetarile (powerful, flat, vocal etc)?
-LPF se refera doar la reglajul subwooferului?

Daca se poate ceva lamuriri sa stiu si eu ce poate. Multumesc!
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2014 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am lamurit cu reglaj inalte,medii,bass. desteapta chestia!
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2014 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am lamurit pana la urma pe Google.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum