|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Spliffu Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010 Mesaje: 136 Locație: Bwukale
|
Trimis: Lun Ian 03, 2011 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am vrut sa fiu ironic, am inteles eu gresit, in fine, sa trecem peste.
Legat de sfatul tau, bateria e noua, nu e de acolo problema iar cablurile sunt de 20mm2, poate de acolo sa fie problema ... dar ma indoiesc, daca as pune mai gros de atat n-as putea sa-l mai prind in amplificator.
Oricum, o sa probez zielele astea cu un cablu de 50mm2 al unui coleg, sa vad daca face la fel, dar mai curand cred ca iau un condensator si cu 100 de lei am scapat mai ieftin decat sa trag iar cablurile care inseamna mai mult de munca si mai multi bani.
_________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Ian 03, 2011 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu scapi de nimic, o sa fie placebo in cel mai bun caz.
|
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, am achizitionat un set de cabluri de 50mm2 pe alimentare care a venit cu o siguranta tip anl de 150 A. Ce sa fac? Sa pun siguranta noua sau sa caut ceva de 60-80 A?
Alta intrebare, pe viitor o sa schimb configuratia, evident cu ceva mai puternic, are rost sa mai iau condensator si sa fie acolo in caz de?
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune siguranta cu care a venit .
pe viitor daca vrei ceva mai multa putere (1500w+) recomandat ar fi sa schimbi(sau mai adaugi una) bateria, macar plumb 80A+, ideal deep 60Ah+ .
|
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Momentan sa schimb cablurile, ca stau nasol cu timpu. Si mai incolo cand o fi sa fac upgrade, probabil ca o sa schimb si bateria, momentan e un rombat de 72 ah parca, o sa verific sa fiu sigur. Oricum, revin cu pareri dupa ce pun noile cabluri.
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Sâm Mar 26, 2011 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Va salut din nou domnilor.
Am reusit azi sa instalez cablurile de 50mm2, conectate cu mufe de cupru, cositorite si tot tacamul ca la carte ca sa fie bine sa nu fie rau. Ca sa fie treaba si mai treaba, am pus si un condensator de 6f, dar... problema cu palpaitul iluminatului n-a disparut.
Din ce ma gandesc eu logic, n-a mai ramas decat o singura componenta care ar pune probleme, si anume bateria, care e un rombat de 70 de amperi. Parca n-as schimba bateria acum, am alte prioritati... dar totusi, bateria sa fie problema?
| Description: |
|
| Filesize: |
446.8 KB |
| Viewed: |
277 Time(s) |

|
|
465.09 KB |
274 Time(s) |

|
|
498.35 KB |
305 Time(s) |

|
|
403.8 KB |
292 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Sâm Apr 02, 2011 1:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok, m-am convins, bateria e dusa.
Acum ma gandesc serios sa-mi iau o baterie deep cycle, intrebatea e, la configuratia mea, cam ce ar fi suficient? Ma rog, sa nu fiu chiar la limita.
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|