| |
| Autor |
Mesaj |
Spliffu Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010 Mesaje: 136 Locație: Bwukale
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 2:05 am Titlul subiectului: Player si amplificator pentru GT5-1204BP |
|
|
Salutare, dupa cum spune si titlul, as avea nevoie de ajutorul vostru in achizitionarea unui player si amplificator pentru un GT5-1204BP.
La player, as inclina sper Alpine sau Pioneer, neaparat cu stick si daca se poate cu cat mai putine butoane si culori, caut ceva mai serios asa.
Amplificator, ceva putin peste cat poate duce subwooferul ca sa am o rezerva de putere sa nu stau cu volumele la maxim.
Eventual si niste cabluri, de care, de cat, samd. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
bfk Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2010 Mesaje: 118 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 04, 2010 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut . amplifu este oke. asta dak mai il au pe stoc. un kit de cabluri de 20 mm ar fi suficient zic eu. iar player . depinde de buget . |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Sâm Dec 04, 2010 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Preturile la cabluri sunt exagerate.
O sa mi le confectionez singur, de 30-35mm2 si sigur nu ajung la sumele alea astronomice.
Oricum, sincer sa fiu, infinity-ul arata bine in specificati dar habar nu am cum o sa dea cu sub-ul si parca nu m-as risca sa dau atatia bani.
De fapt, dilema mea cea mai mare e sursa audio, vad atatea playere cu/fara stick (oricum cu stick, nici nu se pune problema) care pur si simplu sunt umflate la pret pentru ca ofera suport conectare bluetooth sau handsfree sau mai stiu eu ce artificii pe care 100% n-o sa le folosesc niciodata dar platesc ca prostu pentru ele. Ce vreau de la un player este fidelitate, putere si fiabilitate, habar nu am ce sa cumpar. Pe partea de conectica ma "gospodaresc", cand o fi sa-mi iau amplifu fac proba, ma descurc si acolo, dar ce player sa iau?  _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
bfk Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2010 Mesaje: 118 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 05, 2010 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mergi pe keenwood si nu o sa fii dezamagit. asta e parerea mea personala. stima |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Joi Dec 23, 2010 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp am achizitonat amplificatorul, un Pioneer gm-5200t, n-o avea el 380W pe 4 ohmi, dar impinge bine subwooferul.
Acum, dilema mea, de cat sa pun siguranta pe plus? _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Joi Dec 23, 2010 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatorul are doua sigurante de 30a. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Dec 23, 2010 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
merge si de 60 daca nu gasesti alta _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Joi Dec 23, 2010 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles.
Alta intrebare, maine dau o tura pe la be-loud sa iau condensatorul ala pyramid de 1.6 f si daca tot ajung p-acolo, ce player cu stick, iesire de subwoofer si control volum pe iesirea respectiva, gasesc decent? Cat mai ieftin posibil. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 6:52 am Titlul subiectului: |
|
|
asta vroiam sa zic si eu ....  |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
"A capacitor (formerly known as condenser) is a passive electronic component consisting of a pair of conductors separated by a dielectric (insulator). When there is a potential difference (voltage) across the conductors, a static electric field develops in the dielectric that stores energy and produces a mechanical force between the conductors. An ideal capacitor is characterized by a single constant value, capacitance, measured in farads. This is the ratio of the electric charge on each conductor to the potential difference between them."
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor
Link alternativ : http://www.bcae1.com/capacitr.htm
Stam in drum de-un termen, va cadeau gradele daca dadeati si voi un raspuns la obiect? _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai vrut sa fi si tu ironic ? cred ca stiai ca stim ce e ala condensator .
ce subwoofer ziceai ca ai ? 350 w ? condensator ?
iti moare bateria ? schimb-o . iti palpaie becurile ? ia niste cabluri mai groase
sunt multi pe aici care nu si-au luat condensator nici cand aveau 12000w.... |
|
| Sus |
|
 |
|