| |
| Autor |
Mesaj |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:26 pm Titlul subiectului: pot sau se merita izolate usile astea? |
|
|
| Sunt niste usi de seat cordoba si nu sunt sigur daca are rost sa demontez toata fata usii metalica pentru a face o insonorizare sau tinand cont ca nu au gauri se accepta cat de cat?
|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
am reusit sa atasez poza pentru cei care nu stiu cum arata.Help
| Description: |
|
| Filesize: |
152.94 KB |
| Viewed: |
281 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
tabla goala mereu va zbarnai, ca nu-i armura de tanc...
deci ar trebui desfacuta fata, ca sa insonorizezi tabla exterioara, apoi treci la fata interioara. e bine ca n-ai gauri, astora de la VAG nu le plac usile svaitzer .
de ce vrei sa inconorizezi? amplifici difuzoarele?
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
athena

|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai pe amplificator de 100W nu se pun difuri de 20w, pacat ca le-ai ars..
se preteaza insa jbl power sistem de 16,5cm http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Sisteme/P6550C/
astea le am eu pe audi si cu usi insonorizate suna extraordinar, sunt agresive. le am si la vanzare dc vrei sa nu dai atatia bani pe unele noi.
Dc nu preferi jbl, orienteaza-te catre un sistem de 90-120W rms.
|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi audy am zis ca daca sunt in paralel cu blaupunkt-urile nu se pot arde dar am reusit (nu-i bai) asa schimb si eu difurile pe fata.Ce ai tu nu sunt cam mari la adancimea de instalare?Eu deja am inele de 15mm ca blaupunkt-urile (46 mm)nu intrau pe fata dapai jbl (62 mm)?
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiam ca exista masini cu loc si mai mic pt difuzoare. e bine ca poti monta inele, la mine nu s-a putut, ca aveam planuri mai serioase pt masina. eu zic ca iti intra cu ce inele ai tu. desi nu imi vine sa cred ca au lasat doar 4cm pt adancime...e nebunie curata!
sunt difuzoare puternice si mai mici de 5 cm,..dar nu cred ca au cursa membranei foarte lunga. chiar jbl are ceva, gto sitem de 16cm, nu cel de 16.5
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam cu asta am sa incep pt inceput adica insonorizare.Acum stau si ma gandesc bine pe fata de usa .dar trebui si pe masca usii?
O sa fie nebunie mare trebui sa angajez un fotograf , oaa si la cate fire mate am de demontat nu cred ca are sa fie usor.In functie de raspunsul vostru trebui sa-mi calculez paketele de vibroplast ar trebui la ce spun ei 0.8 m* la ce usi am eu ori doua pakete ori patru in orice caz mai ramane ceva si merge aruncat prin portbagaj sau pe capota de la port.Revin doar cu rezultate si fotografii.Va multumesc pt. increderea si ajutorul acordat.Super cred ca a fost la CRAIOVA am vazut cateva pozee dar niscai filmulete?
|
|
| Sus |
|
 |
|