Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

preout-uri
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai un HU (Casetofon, MP3...). Are 4 iesiri pt boxe, de obicei 4*50, 4*45 astea se traduc in 4*22 ori 4*18 RMS. Asta inseamna ca poti pune 4 boxe de medii inalte sau full range (boxe de alea rotunde mici sau ovale, dar nu subwoofere). Ai zis ca vrei sa iti pui si subwoofer. Ca sa poti tine cele 4 boxe si sub, o sa iti iei un HU cu preout. Asta inseamna ca pui boxele pe iesirile HU si din preout o sa pui RCA-uri pana in spate in amplif si acolo bagi sub.
Daca nu ai preout, trebuie sa scoti o boxa sau 2 din cele 4 si sa bagi un adaptor high-low ca sa bagi acolo RCA-urile. Nu e logic? Sau daca statia admite intrare High, atunci nu ai nevoie de adaptor.
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/
Asta e f bun pt ce vrei u. Poti pune tot. Si are 2 rca-uri dupa cum vad eu pe site-ul de la pioneer. http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-4000UB/specs.html
Y-urile: fac din 1 RCA - 2RCA: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_RCA_Y_Paris_(23338)/
Sper sa intelegi. Mi se pare ca nu stii prea multe.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
c_andrey_c

Data înscrierii: 26/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate nu stiu prea multe tocmai de-aia si intreb.ce vreu eu sa fac este sa mi amplific difurile (4) din masina printr un amplif si poate mai tarziu sa mi pun si un subwoofer si vroiam sa stiu ce player sa mi cumpar. adica sa aibe doar 1 singur preout , pe care sa l folosesc mai tarziu pt subwoofer si sa folosesc 2 adaptoare semnal High-Low pentru cele 4 difuri sau sa am 2 sau 3 preout uri fara ca sa mai folosec adaptor semnal high-low. sper ca m ai inteles ce vreu sa fac Laughing
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu chiar. Ca sa amplifici 4 dif cel mai e bn e sa ai un amplif cu 4 canale. Ala necesita doar 2 RCA-uri. Si pentru sub e nevoie tot de 2 RCA-uri.
Asta la un calcul simplu da 4 rca-uri, dar cu 2 cabluri Y de care ti-am explicat mai sus, o sa a nevoie de doar 2 RCA. Deci, daca te-ai uitat pe site-ul de Pioneer se pare ca 4000UB are o pereche de RCA, deci 2. Deci e bn.
Sus
tzatza

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ca la iesirile RCA sunt specificati cati V au. Depinde de V ce amplificator pot sa-i pun? Unele au 2V sau 4V....??
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe orice player cu preout poti pune orice amplificator. Semnalul preamplificat se aude cu atat mai clar cu, cat voltajul acestuia este mai ridicat ( preout de 4V se va auzi mai clar decat cel de 2V ).

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
Pe orice player cu preout poti pune orice amplificator. Semnalul preamplificat se aude cu atat mai clar cu, cat voltajul acestuia este mai ridicat ( preout de 4V se va auzi mai clar decat cel de 2V ).

De ce ,de ce trebuie sa fie asa Smile
legatura?? Andry ,Andry Twisted Evil
ia gandeste-te cine da acesta tensiune la iesire si tranteste-ne o fraza cu relatia dintre nivelul de iesire si calitatea semnalului analogic
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
Semnalul preamplificat se aude cu atat mai clar cu, cat voltajul acestuia este mai ridicat ( preout de 4V se va auzi mai clar decat cel de 2V ).

Tensiunea de preout are relevanta mare pentru marketing. Si poate constitui o masca pentru amplificatoare cu probleme.

Butonul de gain este acolo pentru a atenua semnalul de intrare pana la nivelul la care amplificatorul functioneaza corect. Deci, si daca ai 8v, si daca ai 1v, tot acelasi rezultat il obtii.
E ultimul lucru la care m-as uita cand aleg un player...

Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm..ok, ma mai documentez si pe urma incep sa dau sfaturi...se pare ca unele capitole tot nu le-am inteles Rolling Eyes

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum