Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

preout-uri
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
bogwol

Data înscrierii: 03/Aug/2008

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 11:47 pm    Titlul subiectului: preout-uri Răspunde cu citat (quote)

O intrebare de necunoscator: ce sunt acestea si la ce folosesc? vad ca toata lumea vorbeste de ele...
multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt iesiri ale player-ului ce nu sunt amplificate (ca iesirile normale pentru difuzoare), sub forma de RCA-uri, ele trimitand semnal (neamplificat) catre un amplificator cu ajutorul cablurilor RCA de semnal.
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar daca montez un amp pe una din iesirile amplificate ??se intampla ceva??
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai poti monta un amplificator pe iesirile amplificate numai cu ajutorul unui adaptor de semnal Hi-Low sau poti conecta direct un amplificator ce are intrare High Level.
Daca il pui direct pe iesirea amplificate fara a indeplini cele 2 conditii de mai sus, s-ar putea sa iti iei adio de la amplificator.
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 1:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat costa un adaptor ??
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Helix_AAC/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Pioneer_RD-SR520/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Adaptor_semnal_High-Low_(901)/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Valor/Adaptor_semnal_High-Low_ACC-HLC/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger/SLOC/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Adaptor_semnal_High-Low_Dietz_(902)/

Si s-ar putea sa mai fie dar ar fi mai bine sa incerci sa te uiti si tu pe site ca nu e greu ...
Sus
bogwol

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 7:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci, aceste preouturi folosesc, sa spunem, dac vreau sa ascult muzica mai tare? sau e nevoie de ele oricum.
Intreb pt ca eu vreau o caliate decenta a sunetului, fara sa vreau sa imi zboare geamurile de pe masina.
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 8:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca iti zboara sau nu geamurile nu tine de preouturi. preouturi=semnal si nimic mai mult. cum il amplifici tu pe urma, cu ce scule, e problema ta.
bogwol

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer tot nu mi-e clar ce e cu ele: daca am numai un preout pot sa folosesc doar 2 boxe? cu cat sunt mai multe poti lega mai multe boxe?
este un "must have" ori e mai mult de "fita"?
scuze pt insistenta, dar nu ma pricep si vreau sa imi cumpar un radio/cd si sa stiu ce sa caut
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Radio/cd are 4 iesiri normale pentru difuzoare ! se mai poate sa aibe si preout pentru a lega un amplificator la care poti lega difuzoarele din usi sau un subwofer , preouturile nu sunt de fite ele au cel mai bun sunet pentru a lega un amplificator .
sper ca ai inteles Smile

bogwol

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci daca nu am nevoie de amplificator, nu imi trebuie sau e suficient doar unul (vreau sa iau un Pioneer DEH4000UB si asta nu are decat un preout)
multumesc pt raspunsuri si sper ca nu v-am deranjat prea tare
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu vrei sa iti pui amplificator nu iti trebuie ......si oricum poti pune mai multe amplificatoare chiar daca ai o singura iesire.se rezolva cu niste Y Razz
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

el nu stie exact ce e un preout si tu ii explici deja de y Laughing
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lasa ca asa invata Razz....
Sus
c_andrey_c

Data înscrierii: 26/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se poate sa detailati treaba cu "y" ... ce este ? si pe mine ma intereseaza acelasi lucru. as vrea sa mi cumpar un payer pe care sa amplific 4 difuri dar nu stiu cum e mai bine , cate pre-out uri sa aibe.poate pe viitor am sa mi pun si un subwoofer.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum