Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema difuzoare FOCAL K2POWER 165KRX2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
figo66

Data înscrierii: 30/Sep/2014

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 12:53 am    Titlul subiectului: Problema difuzoare FOCAL K2POWER 165KRX2 Răspunde cu citat (quote)

Va salut, am o problema care necesita atentia si ajutorul cuiva cu mai multa experienta si cunostinte. Am avut un opel astra bertone usile antifonate cu silent coat si un set de FOCAL K2POWER 165KRX2 pe fata amplificate cu un focal 2.75 iar in portbagaj un FOCAL Polyglass-SB-33-V1 amplificat de o statie IN Phase IPa 1001. Problema incepe abea acum.
Masina am vandut-o, muzica am pastrat-o, nu ma puteam desparti de ea, Acum am un Audi S3 8L si nu se potrivesc nici in ruptul capului boxele pe ea (masina are boxe pe 13 sau 13.5) si problema cea mai mare este adancimea de montaj ce nu permite incadrarea difuzoarelor in usile masinii.
Va rog sa imi dati cateva sfaturi in achizitionarea unor difuzoare compatibile cu masina mea actuala dar cu performante egale cu boxele pe care le am si de dimenisuni mai reduse 16.5 slim sau 13,5 slim probabil. Iubesc cum se aud K2power sunt bestiale si nu stiu cu ce le pot inlocui ..Sad

Sunt dispus chiar si la oferte de difuzoare Sh si chiar si schimburi.

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 2:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le pui tot pe astea, cu inele adaptoare din mdf.
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adancimea necesara la montaj pentru Focal-urile tale , daca nu ma insel este de aprox 7cm.
Adancimea de montaj pe care o permite "masina" este de aproximativ 5,5 cm.
Asadar va trebui sa atasezi difuzorul pe exteriorul fetei de plastic. Ceea ce va presupune taierea fetei de plastic si modificarea cu fibra de sticla.
Alta varianta este construirea de "kick pods" daca spatiul iti permie si nu incomodeaza la condus.

kick_panels.jpg
 Description:
 Filesize:  257.82 KB
 Viewed:  269 Time(s)

kick_panels.jpg

figo66

Data înscrierii: 30/Sep/2014

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragosdls a scris:
Adancimea necesara la montaj pentru Focal-urile tale , daca nu ma insel este de aprox 7cm.
Adancimea de montaj pe care o permite "masina" este de aproximativ 5,5 cm.
Asadar va trebui sa atasezi difuzorul pe exteriorul fetei de plastic. Ceea ce va presupune taierea fetei de plastic si modificarea cu fibra de sticla.
Alta varianta este construirea de "kick pods" daca spatiul iti permie si nu incomodeaza la condus.

Va multumesc pentru raspunsurile rapide. Sunt un mare fan al unui Look cat mai clean si OEM pentru masina mea nu am de gand sa maltratez fetele de usi in nici un fel si nici sa construiesc spatii speciale din fibra ma intereseaza strict cam ce modele de boxe as putea sa incerc sa adaptez acolo cu invaziune minima si de o calitatea cat mai apropiata a sunetului cu ce eram obisnuit. Multumesc
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai in cazul acesta pune acelasi model de la Focal dar pe 13cm. Va ma trebui sa adaugi un inel de mdf sau ceva similar deoarece prinderea originala pe fata de usa este in 3 suruburi.
Sa verifici cum sta treaba cu adancimea de instalare inainte.

Incearca sa pui un anunt si sa le dai pe ale tale in schimbul unora de 13cm. Ar trebui sa fie amatori.

uite cum se procedeaza cu schimbarea difurilor
http://www.youtube.com/watch?v=cvfXsBjiyS4

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum