Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PROBLEMA sistem audio Z 5500

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
ExtaZy

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Dec 18, 2010 1:34 pm    Titlul subiectului: PROBLEMA sistem audio Z 5500 Răspunde cu citat (quote)

Am o problema la sistemul audio logitech z-5500, si acum merge, dar am observat ca atunci cand se incalzeste scoate un sunet ciudat. Filmuletul mai jos, va rog sa il vizualizati pe tot cu sunetul mai la maxim, si sa imi ziceti ce poate avea, cum pot sa il repar, vreau sa il fac pana in craciun asa ca va rog sa ma ajutati Sad .
Mentionez ca am doar center-ul conectat, deoarece si inainte facea cu toate cele conectate, l`am desfacut, am miscat de toate alea, am refacut conexiunile,degeaba, totul e in regula.

filmulet: http://fisierulmeu.ro/66UEF0W2WFCU/Video0010-3gp.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Sâm Dec 18, 2010 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

finalii sistemului au protectie termica si la supra temperatura finali se cam gajaie

incearca sa nu mai mergi cu el la maxim, pt ca pana la urma o sa cedeze si asa e lucrat execrabil Evil or Very Mad
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2010 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestia e ca nu sunt multumit sa merg cu el la 3 liniute din volum, cand pot sa ascult de 20x mai tare si sa nu`mi faca nici un fel de problema. eu doar vreau sa`l repar. si v`am zis, imi face asa si cand il opresc si ii dau drumul, fara muzica, fara volum. doar la un interval de 1-5 minute de functionare.
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta nimeni frate? Neutral
Sus
jordyz0r

Data înscrierii: 29/Sep/2010
Locație: Buzau

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 2:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu conteaza la cate liniute duci tu potentiometrul ala. Daca dai semnal foarte puternic in el din placa de sunet, cand dai din potentiometru la un sfert, sistemul deja e la maxim !
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestia e ca si cand bag jack-ul la alt pc, sau chiar la telefon, tot asa imi face. l`am dus la cineva, si mi`a schimbat toti condensatorii aceia. si mi`a zis ceva de curent nu stiu ce. si mi-a mai zis ca am difuzorul de bas prost, si ca din cauza lui imi face chestia asta. si ar trebui sa imi schimb difuzorul de bass, odata cu schimbarea condensatorilor si chestii celelalte. 1 milion costa manopera asta, fara schimbul difului de bass. este adevarat si in regula, si pretul, si ce zice?
Sus
light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Dec 31, 2010 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ala e sunet de scula busita....am un z5500 desfacut pe aici si la fel face. daca m-ai ai garantie du-l la service, daca nu vezi ce se poate face la un service local.
p.s. difuzorul de bass nu e chiar asa rau sa stii. asta daca nu e prajit deja Rolling Eyes
Sus
Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Vin Dec 31, 2010 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masoara puntea redresoare, s-ar putea sa ai o dioda arsa Wink
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Joi Ian 06, 2011 1:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

l-am dus la cineva. mi`a explicat ca problema ar fi cam urmatoarea.
Acum 1 an, difuzorul a fost schimbat tot cu unul la fel dar rebobinat. Si mi`a zis ca problema se trage din cauza difuzorului pentru ca e de putere mica, si mi`a prajit si condensatorii din amplif si din consola, si integratele sunt pe moarte. Iar rezolvarea ar fi sa schimb difuzorul cu unul mai mare, sa schimb integratele si deja mi`a schimbat 8-9 condensatori si din amplif si din consola. Ce parere aveti ? Chestia fara sa schimb difuzorul m`ar consta 1 milion 600 . este ok ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum