| |
| Autor |
Mesaj |
ExtaZy
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Sâm Dec 18, 2010 1:34 pm Titlul subiectului: PROBLEMA sistem audio Z 5500 |
|
|
Am o problema la sistemul audio logitech z-5500, si acum merge, dar am observat ca atunci cand se incalzeste scoate un sunet ciudat. Filmuletul mai jos, va rog sa il vizualizati pe tot cu sunetul mai la maxim, si sa imi ziceti ce poate avea, cum pot sa il repar, vreau sa il fac pana in craciun asa ca va rog sa ma ajutati .
Mentionez ca am doar center-ul conectat, deoarece si inainte facea cu toate cele conectate, l`am desfacut, am miscat de toate alea, am refacut conexiunile,degeaba, totul e in regula.
filmulet: http://fisierulmeu.ro/66UEF0W2WFCU/Video0010-3gp.html |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Sâm Dec 18, 2010 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
finalii sistemului au protectie termica si la supra temperatura finali se cam gajaie
incearca sa nu mai mergi cu el la maxim, pt ca pana la urma o sa cedeze si asa e lucrat execrabil  |
|
| Sus |
|
 |
ExtaZy
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| chestia e ca nu sunt multumit sa merg cu el la 3 liniute din volum, cand pot sa ascult de 20x mai tare si sa nu`mi faca nici un fel de problema. eu doar vreau sa`l repar. si v`am zis, imi face asa si cand il opresc si ii dau drumul, fara muzica, fara volum. doar la un interval de 1-5 minute de functionare. |
|
| Sus |
|
 |
ExtaZy
|
Trimis: Mie Dec 29, 2010 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ma ajuta nimeni frate?  |
|
| Sus |
|
 |
jordyz0r
Data înscrierii: 29/Sep/2010 Mesaje: 42 Locație: Buzau
|
Trimis: Mie Dec 29, 2010 2:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu conteaza la cate liniute duci tu potentiometrul ala. Daca dai semnal foarte puternic in el din placa de sunet, cand dai din potentiometru la un sfert, sistemul deja e la maxim ! |
|
| Sus |
|
 |
ExtaZy
|
Trimis: Joi Dec 30, 2010 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| chestia e ca si cand bag jack-ul la alt pc, sau chiar la telefon, tot asa imi face. l`am dus la cineva, si mi`a schimbat toti condensatorii aceia. si mi`a zis ceva de curent nu stiu ce. si mi-a mai zis ca am difuzorul de bas prost, si ca din cauza lui imi face chestia asta. si ar trebui sa imi schimb difuzorul de bass, odata cu schimbarea condensatorilor si chestii celelalte. 1 milion costa manopera asta, fara schimbul difului de bass. este adevarat si in regula, si pretul, si ce zice? |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Vin Dec 31, 2010 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
ala e sunet de scula busita....am un z5500 desfacut pe aici si la fel face. daca m-ai ai garantie du-l la service, daca nu vezi ce se poate face la un service local.
p.s. difuzorul de bass nu e chiar asa rau sa stii. asta daca nu e prajit deja  |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Vin Dec 31, 2010 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
masoara puntea redresoare, s-ar putea sa ai o dioda arsa  |
|
| Sus |
|
 |
ExtaZy
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
l-am dus la cineva. mi`a explicat ca problema ar fi cam urmatoarea.
Acum 1 an, difuzorul a fost schimbat tot cu unul la fel dar rebobinat. Si mi`a zis ca problema se trage din cauza difuzorului pentru ca e de putere mica, si mi`a prajit si condensatorii din amplif si din consola, si integratele sunt pe moarte. Iar rezolvarea ar fi sa schimb difuzorul cu unul mai mare, sa schimb integratele si deja mi`a schimbat 8-9 condensatori si din amplif si din consola. Ce parere aveti ? Chestia fara sa schimb difuzorul m`ar consta 1 milion 600 . este ok ? |
|
| Sus |
|
 |
|