|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 26, 2010 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
raidaru_clonat a scris: | in proportie de 90% e identica cu ce am avut eu pt hydrogene, deci o sa sune, e acordata pe la 30 hz
mircea, lasa prostiile si pregateste si tu ceva serios pt martie , poate ai norocul sa pici cu mine in categorie  |
un nemernic ....un odios....al dracu ce gura de tziganca ghicitoare ai ...ce noroc am avut...exact peste tine am dat in categorie ticalosule de cea mai joasa spetza  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008 Mesaje: 210 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
mircea-ioan raspunde : ceva detalii...hmmm...litraj undeva intre 60 si 70L...si acordaj undeva intre 29 si 35 hz...nu stiu sigur
asta zice tot despre priceperea ta in realizarea unei incinte ma gandesc ce iai zis clientului habarnist care ti-a inmanat un difuzor bunicel sai faci o incinta care normal ar trebui simulata in bass box .
dar banuiesc ca ai vrut doar sal prostaesti iai facut o incinta cu 60 leo si probabil iai luat 250 ron. sia luat cea mai mare teapa comerciala . cei deosebit la incinta asta atata timp cat ai facuto la misto. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
tinere (sub) urban ...
vezi ca ai inceput demult sa calci oameni pe bataturi ...
si nu e frumos ... ba chiar e deranjant ...
cat despre micile nelamuriri pe care le ai
stai linistit ca nu mira pe nimeni ...
atata timp kt faci incinte de duzina e normal sa nu intelegi
insemnatatea cuvintelor "vro" si "pe la"
pune mana si documenteaza-te nitel ...
mai largeste si tu porturile ...
fa-le putintel mai lungi ... si apoi pune mana si posteaza pe forumuri ...
pana atunci
continua sa faci incinte frumoase ( ca intradevar ... ai mana la mochetat si la neoane )
pentru subwoofere de 15 inch ... hifo OLM daca iti suna cunoscut ...
incinta trimisa la ploiesti ... ca sa-ti sune si mai cunoscut ...
cu volum de 70 75L
cu port lung de 400 mm cu fanta de 20 mm ... din care mai scazi 4mm mocheta ...
si apoi vorbeste de altii care-si bat joc de clienti ...
vai de pn ... astfel de commenturi
si daca tot ai intrat in discutie cu tonul asta
sa ne arati si noua o incinta de a ta cu un scor demn de lauda pe la concursurile de profil
si apoi mai revizuiesteti odata afirmatia
cine da teapa cui ?! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
tati e prima oara cand fac o afirmatie pe topicul cuiva si e fondata , atata timp cat il intreaba un user si zica ca litrajul e intre x si y si acordajul la fel e clar ca habar nu are despre ce vorbeste , ci a facut si el o incinta sa fie cat portbagajul . e normal sa va aparati intre voi atata timp cat sunteti prieteni si lucrati la fel .si apropo nu ma mai lua pe mine cu tinere ca nu ne cunoastem si nici nu doresc asta . ma deranjeaza faptul ca el critica lucrarile mele doar pe vorbe nu are nimic concret insa aici cu " proiectul " asta sa dat singur de gol cu ce stie despre realizarea unei incinte .cat despre concursuri de car audio acolo ie alta treaba unde singurul lucru care ma tine in loc se numeste "banii" |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ma lua cu tati ca nu e cazul ...
2 daca tot insisti
si spui ca ai habar ...
ia spunemi si mie ce sar intampla in cazul in care
sar da exact volumul si freq de acordare ?!
iti spun eu ... oricine ar putea face o incinta BUNA moca ... corect ?!
ti se pare normal asta ?!
poate ca tie da
noua in schimb ... nu
si app ... nui tin partea decat pentru ca nu mi se pare corect ceea ce spui
si stai linistit .. avem amandoi exemple ... pe care leam si ascultat ..
si mai sunt multi altii care sunt de aceeasi parere ...
nu faci nimic mai mult decat un design aproximativ ... NIMIC MAI MULT
iti repet ... OLM ul
alte incinte pentru JBL gt 5 12
si multe multe altele .... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu sti cum sal scoti pe prietenul tau . deci tu zici ca tipul nu a dat litrajul si fregventa de acordaj ca era un secret militar bine pastarat si nu care cumva sa se afle , ca doar mai sunt cateva zeci -sute de power A. in romania .
deci stai linistit ca nu veneau cei de la ROE sa fure bine pastatul secret al incintei . un alt utilizator a intrebat 2 lucruri simple , litraj si fb si creatorul incintei a scaldato . |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu are farmec fara bataie
mircea e frumoasa incinta.nu stiu cum va iese dar eu parca am 2 maini stangi  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
nea claudiu ....
te apreciez pentru tot ce faci
si incinte si bobinari ...
dar daca pui problema in sensul asta
si tot postul tau este un misto
permitemi sa numi mai obosesc buricele degetelor pentrut tine ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi permit sa zic si eu ceva chit ca nu prea am treaba in domeniu..sau am?
In primul rand nu iti permit sa comentezi fata de Mircea prin simplul fapt ca tu nu ai habar cine este , cu ce se ocupa si daca stie sa faca incinte.
In al doilea rand TU nu ar trebui sa comentezi deoarece cand un difuzor iti cere niste specificatii (aici ma refer la OLM) tu faci o incinta pe jumatate si speri sa faca ceva galagie. Regret ca am fost un finut si nu ti-am zis atunci ca mai bine te apuci de mobila si nu sa iti bati tu joc de oameni.
Iti pun si o intrebare: De ce oamenii care au ceva experienta nu au apelat NICIODATA la tine?
Doar cei care vor si ei putina galagie in portbagaj sau o incinta de show. La mochetat chiar te pricepi dar doar atat. Daca stam sa ne uitam la cutiile construite de tine observ ca nici suruburi nu bagi in incinte unde trebuie si cate trebuie.
Cum gluma facuta de mircea este strict pentru cei care stiu de gluma si il cunosc ca face treaba buna ,te rog sa te abtii asa cum ai facuto pana acum si sa iti vinzi asa zisele cutii in continuare si sa iti vezi de treaba.
Si in legatura cu aceste concursuri la care noi mergem,din zecile de difuzoare pe care le ai prin casa cum de nu vii si tu la UN concurs? Oricum intri la pasionati si vezi si tu ce inseamna un concurs de SPL.
Daca crezi ca eu tolerez aberatiile tale te inseli, mai ales spuse unui om cu rezultate. Daca te vedeam la concursuri,daca aveai si tu vreun pic de habar,nici nu ma bagam,asa cum de multe ori nu ma bag si prefer sa tac.
Nu esti genul de persoana care sa vorbeasca.
Ultima modificare efectuată de către Seal la Sâm Mar 27, 2010 1:04 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa si ca sa nu uitam , tot ca o completare
le tin partea pentru ca imi spun prieteni ....
auzi , asta da motiv .. R U S I N I C A  |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
claudiule...sincer...esti penibil..habar n-ai cu ce se mananca o incinta performanta...ce faci tu...poate face aboslut oricine...sa copieze specificatiile date de producator...care in marea majoritate a cazurilor sunt jalnice...habar n-ai care este rolul unui port(rezonator)..dovada faptul k le faci penibil ....despre acordare nu are rost sa deschid discutia.........STII CARE E DIFERENTA DINTRE MINE SI TINE?....TU DIN ASTA FACI O AFACERE....MERGI PE STILUL "MULT SI PROST"...EU DIN ASTA FAC O ARTA....ARTA....INTELEGI?probabil ca nu......tu continua-ti "capodoperele"...da tzepe de ultima clasa clientilor tai si naivilor care sunt incantati de esteticul incintelor tale...iar pe mine scuteste-ma de ineptiile tale...probabil k ai mintea atat de intunecata de ura sau gelozie...sau neputinta in a-mi face concurenta din punct de vedere tehnic in proiectarea unei incinte incat nu ai fost in stare sa descifrezi ce am vrut eu sa zic cand am "aproximat" litrajul si acordajul incintei...
apropo....mai exista o diferenta intre noi 2....clientii tai platesc pentru cateva bucati de mdf lipite intre ele si mochetate si bune de pus in vitrina...iar clientii mei platesc pentru o incinta performanta.... _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din afirmatia ta de mai sus la fel lucreaza si shoka. Da corect nu am nimic de zis! ''Pacat'' ca lucreaza asa de bine incat nici tu nu iti dai seama cum poate
Ai de capu tau |
|
Sus |
|
 |
CLAUDIU_URBAN Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
mircea atat vreau sa te intreb , daca tu ai simulat cumva incinta asta din pal , material dedicat pt incinte , zine si noua celor prosti dimensiunile incintei , ale portului , litrajul si fregventa de acordaj , dar asta repede ca sigur le sti daca tu ai proiectato . ca mai tarziu gasesti pe cineva sati simuleze incinta in bass box . si sunt sigur ca nu sti sau o so scalzi . pt ca incinta e facurta la misto nici estetica nici practica . vorbesti de ata cu pal de , pereti de peste 40 ori 50 neramforsati . |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 27, 2010 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prietene vad ca in continuare insisti aiurea. Nu tia zis omu ca a facuto la misto? Ce nu intelegi?
Veziti frate de treaba ta ca ma enervezi mai rau de cat trebuie |
|
Sus |
|
 |
|