|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Sep 25, 2006 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
La JBL GTO 755.6 ce nu va place?
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_755.6/
4 canale pentru difuzoare si 2 mai puternice pentru woofer, 300W in punte. Perfect pentru situatia de fata.
Daca se renunta la amplificarea spatelui, GTO 75.4 ar fi bunicel. peste 280W RMS pentru woofer, decent pentru 1204BR zic eu... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Sep 25, 2006 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | La JBL GTO 755.6 ce nu va place?
|
place place, dar la un buget de 20mil, sa dai 10 mil pe amplificator, inseamna sa le neglijezi pe celalalte.
poate ai observat, ca recomandarile mele se cam bazeaza pe bugetul dat de om...nu-s bun de marketing  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Sep 25, 2006 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect, am uitat de buget... vazand ca discutia deja ducea spre amplificare fata, poate si spate.... bugetul de 20 deja e insuficient.
Oricum, voi spuneati ca nu exista amplificatoare potrivite.. exista, dar sunt scumpe.
In cazul asta te poti limita la amplificare fata + woofer cu GTO 75.4 - solutia perfecta... |
|
| Sus |
|
 |
silviulll
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Sep 25, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am gandit si al varianta cu amplif care mi l-ai spus MIHAI dar ajungeam deja pe la 25 mil minim doar ca nu mai trebuia sa iau si amplificator pentru subwoofer sau pentru boxe si ramaneam cu unul singur si era destul de bine dar oricum mult totusi...
Cred ca raman la varianta cu amplificare fata + subwoofer dar nu l-am gasit care subwoofer zici ? si care din amplificatoare pana la urma ( stiu ca nu ala de 9 mil JBL ) din cele 2 |
|
| Sus |
|
 |
silviulll
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Sep 25, 2006 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuze ,acum am vazut ca te refereai la amplificator GTO 75.4
eu il cautam pe la woofer |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|