Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Propunere sistem audio LOGAN
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
silviulll

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 11:41 am    Titlul subiectului: Propunere sistem audio LOGAN Răspunde cu citat (quote)

Salut am si eu o propunere de sonorizare pentru LOGAN , si vroiam sa va intreb daca mai aduceti prodse MAGNAT ?

pt difuzoare :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MAGNAT/Sisteme/Xcess_213/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/mac_Audio/Protector/Protector_2.13/

pt. subwoofer :
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/Xpress/Xpress_112_Reflex/

pt statie :
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/mac_Audio/Z_4100/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/The_Rock_800/

Pentru boxe spate inca nu m-am hotarat dar as vrea tot ceva de 13 cm sa nu mai tai din tabla iar la casetofon un Pioneer nu m-am hotarat inca , daca se poate niste sugestii totusi dar sa fie unul pana in 5 mil .
Daca exista vreo propunere mai buna de sonorizare as vrea sa stiu dar daca se poate incadra cam in 20 de mil .
Salutare oricum aveti unul din cele mai tari forumuri de asa ceva . NOROCEL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:09 pm    Titlul subiectului: Re: Propunere sistem audio LOGAN Răspunde cu citat (quote)

ce nu e-n regula:
ambele difuzoare alese de tine, sunt difuzoare de putere destul de mare, care necesita amplificator. dacanu vrei amplificator, cauta pe fata un sistem de difuzoare de 13cm, pana in 50Wrms.
pe spate, logan are gauri decupate de 16cm, si adaptor ptr 13cm. daca scoti adaptorul, ghici ce difuzor poti baga? corect, de 16cm. nu 16,5, ci 16. ia ceva coaxial, nu-i necesar (dimpotriva) sa fie amplificate, ia direct pe hu (deci tot pana prin 50W rms, mai mari le iei degeaba, n-are HU putere sa le duca)
subul are 200Wrms, 93 db. dupa sensibilitate pare destul de galagios, (nu l-am auzit pe viu), dar totusi, incearca ceva mai puternic, loganul are destul de bine izolat habitaclul de portbagaj. ti-as recomanda pe la acelasi pret http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200B/
iar ca ampli ar merge pe la acelasi pret:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/West_Coast_Customs/

bafta
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:18 pm    Titlul subiectului: Re: Propunere sistem audio LOGAN Răspunde cu citat (quote)

uite o sonorizare bunicica ptr logan:

HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Player/PIONEER/DEH-30MP/
540 ron
dif fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/DLS_B5/
210 ron
dif spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6012i/
195 ron
subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1200B/
415 ron
amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/West_Coast_Customs/WCC-6002/
470 ron

total: 1830 ron.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O singura mentiune, te poti intinde la JBL 1204BR ca subwoofer in loc de 1200B (merita) si eventual la DLS C5 pentru fata in loc de B5.
Ambele upgrade-uri merita diferenta de bani...
Economie (mica Smile) eu as face pentru spate, as pune tot DLS, 225 mai exact, mai ieftine decat Infinity si cel putin la fel de bune...

Produsele Magnat sunt disponibile, saptamana viitoare vine un nou import si vor fi toate reperepe pe stoc.
mac Audio nu s-a mai importat din primavara si inca nu avem vesti...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am incercat sa-l incadrez in 20 mil cum a spus el, si sa-i ramana si de un kit amplificator ceva. la 1204BR, deja se cam depaseste bugetul, intra in schema si un condensator. am mai zis ca am logan si eu, si tot 1204br, si nu concep sa stau fara Dietz-ul meu Smile
Sus
silviulll

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:16 pm    Titlul subiectului: Salut Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat la ce mi-ati propus si as avea cateva intrebari .
NU ma pricep prea bine de aia am si cerut ajutorul vostru, ai zis ca boxele nu sunt amplificate, asta nu o face statia , amplificatorul ...stiu ca sunt destul de puternice dar m-am gandit ca daca imi iau amplificator o sa scoata ce pot ele mai bine ( era sa uit nu stiu ce insemna nici HU -banuiesc ca e direct pe casetofon dar doar banuiesc ).
La upgrade-urile aduse de tine MIHAI nu e problema pot face un sacrificiu de 1,2 mil daca se aude mai bine ( boxele DLS 225 sunt de 13 si cele Infinity de 16 dar daca zici ca suna mai bine nu stau la discutie )iar amplificatorul propus de tine ASUS parca e pe 2 cai, e bine ? sper ca nu tb sa-mi mai iau inca o statie cu 2 cai daca vreau si pentru celalalte boxe ca asa a facut un prieten are 2 AMPLFIFICATOARE cu cate 2 cai fiecare .
Pe mine defapt ma intereseaza mai mult HIGH FIDELITY (sa se auda foarte clar) decat sa ma auda tot cartierul , in rest pot sa spun ca imi plac mai mult celalalte variante ale voastre decat ce am ales eu.
Cam cat costa un condensator chiar daca ma costa mai mult ,sa zicem ca as lua optiunile voastre adica in plus subwooferul JBL 1204BR si restu de DLS propuse de MIHAI iar amplificator cum spuneti voi mai bine .
Salutare
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul era pentru subwoofer. Nu s-a prins nimeni ca vrei si statie pe difuzoare.
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului: Re: Salut Răspunde cu citat (quote)

HU-head unit, adica sursa (mp3playerul)
daca vrei fidelitate mai mare, pe fata in loc de b5, ia DLS R5A. amplificator daca vrei sa amplifici si spatele, iei unul cu 4 iesiri. daca amplifici doar fata, iei unul pe 2 canale. oricum, vei avea 2 amplificatoare, unu pentru difuzoare, altul pentru subwoofer. exista si varianta unui amplificator 2+1 (sau 4+1), dar nu prea am vazut amplificator de configuratia asta potrivit ptr 1204BR.
condensatoare gasesti aici: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/
Sus
silviulll

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:02 pm    Titlul subiectului: Salut Răspunde cu citat (quote)

Ma sincer eu as vrea sa amplific doar fata si subwooferul nu cred ca mai e nevoie si pentru spate dar daca nu se poate altfel dupa cum spuneti voi va trebui sa am 2 amplificatoare unu pt boxe fata si unu pt subwoofer cel putin din cate am inteles . Se pare ca si HU banuiam destul de bine despre ce era vb .
Se poate la configuratia care mi-ati recomandat-o sa nu iau amplificator pentru boxe ? cum se aude ?din cate am inteles au asta mi-ati recomandat voi,si amplificatorul pentru subwoofer.
Daca imi iau amplificator pe 4 cai pot sa pun fata si subwooferul sau daca exista amplificator de genu asta care sa aiba iesire si pentru subwoofer si pentru 2 boxe ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:28 pm    Titlul subiectului: Re: Salut Răspunde cu citat (quote)

poti lua un ampli pe 4 canale, 2 sa le folosesti pentru difuzoare, iar 2 sa le legi in punte ptr sub. dar uite cum sta treaba...pentru difuri, un amplificator de 60-80W rms la 4 ohm ar fi indicat. dar asta ar insemna ca puntea sa nu treaca de 200, 200 si ceva de W, prea putin ptr subul tau. daca iei unu mai puternic, e bun ptr sub dar cam mare ptr difuri. solutia in cazul tau ar fi un ampli 2+1, dar nu am prea vazut ampli de genul asta cu iesirea de subwoofer la 300-350Wrms, cum ar fi indicat in cazul tau.
Sus
silviulll

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles in principiu e cam dificil daca ai spus ca nu exista amplificator de genu 2+1, dar exista posibilitatea sa nu pun amplificator pe sub (banuiesc ca nu are rost sa mai iau subwooferul respectiv asa puternic si oricum fara amplificator nu scoate cine stie ce cred ) dar daca pun amplificator doar pe subwoofer pe 2 cai ( iese si ami ieftin ) si pe boxe nimc se aude bine ?
Altfel as fi tentat daca iau 2 amplificatoare sa iau unu pe 2 cai pt sub si inca unu pe 4 cai pt boxe si fata si spate asa e bine ( desi ma duce cam mult cu portefelul).
Daca se gaseste ceva de genu 2+1 as vrea sa stiu si eu .
Mersi oricum
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci tu poti sa-ti iei amp pe 4 canale si vei folosi 2 pt fata si 2 in punte pt subwoofer. Ii vei da mai putin sa manance subwoofer-ului pana ai bani de amp pt sub. Dif spate intre timp le pui de la player. Exista statii 4+1 dar nu dau destula putere pentru subwoofer. Condensator iti vei lua dupa ce vezi in ce fel se comporta sistemul electric al masinii cu statia legata.
Pentru fidelitate mare a sunetului statie pe difuzoare este necesara, player-ele avand putere foarte mica si calitate inferioara.

silviulll

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In principiu cam asa m-am gandit si eu sa-mi iau un amplificator pe 4 cai si 2 le pun pe difuri fata si 2 in sub , si vad cum merge pana imi iau si pt sub amplificator dar cum a spus si asus mi-e sa nu ard boxele daca e prea puternic amplificatorul dar oricum creca asa fac pana la urma .
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca umbli finut cu gain-ul, nu le arzi, mai ales daca folosesti filtru highpass. te documentezi putin inainte sa dai prima proba, si totul va fi ok. oricum, arata-mi si mie ce ampli ai gasit pe 4 canale, cu 300-350W rms pe punte? mai bine ia unu potrivit ptr difuri, subalimentezi subul pana ai bani de unu special ptr el, suficient de puternic, si apoi, cand il iei, canalele libere de pe ala cu 4 le folosesti la difurile de pe spate
Sus
silviulll

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Zi-mi te rog tu ce ai face adica dupa spusele tale ce m-ai sfatui sa fac , ce amplificator doar pentru boxe sa iau ( avand in vedere ca poate o sa-mi iau altele mai puternice ) sa nu bag cine stie ce putere pe sobwoofer si cand o sa am bani sa-mi iau pt sub exact ce-i trebuie.
Da-mi link cu subwoffer care s-ar potrivi la ce mi-ati spus voi cu tot cu upgraderile alea chiar si cu alea pe fata DLS R5 ultimele de 3.800.000.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum