|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Noi 27, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
"IM" spunea mai sus ca se va lua in calcul locatzia Brasov. Locatzii ar fi destule si inca chiar interesante. In brasov s-ar putea tzine in parcarile mall-urilor sau in parcari Metro, Selgro, Karrefor, Magazinul REAL care are si o parcare foarte foarte mare subterana in care cred ca ar fi ceva super tare daca am putea rezolva sa facem ceva .
O alta locatzie foarte interesanta unde sunt si destul de multzi turisti ar fi Poiana Brasov loc in care se tzin si destul de multe concerte drept urmare s-ar putea tzine si EMMA am avea si loc unde sa vina participantzii, curent, si nici nu am deranja locuitori
Va astept cu pareri si daca vretzi as putea sa fac cate o poza la eventualele locatzii pe care le propun ca fiint super interesante si sa vi le trimit. Ciao!  |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine propunerea ta Barsy,
Am aprecia daca ai reveni cu imagini. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
De cand asteptam raspunsul vostru baietzi..of
Sa stiti ca ma apuc de lista de locatzii posibile si o sa fac poze sa va trimit si apoi astept parerile voastre. Sper sa vi le pot trimite saptamana asta Sa imi datzi o adresa a voastra sa trimit propunerile si imaginile si sa mai colaboram pe tema asta V-am salutat!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|