Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Propuneri calendar competitional EMMA - 2008
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 6:10 pm    Titlul subiectului: Propuneri calendar competitional EMMA - 2008 Răspunde cu citat (quote)

Acestea sunt datele care se analizeaza...

Etapa 1 - 3,4 MAI - IASI, IuliusMall
Etapa 2 - 7,8 IUNIE - BUCURESTI, Carrefour Militari
Etapa 3 - 5,6 IULIE - TIMISOARA, IuliusMall
Etapa 4 - 30,31 AUGUST - Turnu Severin - Iron Gates
Etapa 5 - 27,28 SEPTEMBRIE - CLUJ, IuliusMall

Cam astea sunt datele propuse de echipa EMMA Romania.

IuliusMall iasi - 3-4 mai, sa scoatem studentii de la invatat Smile probabil atunci este perioada examenelor Smile
...
Finala nationala la Cluj, in centrul tarii!

Mai devreme de 3-4 mai 2008 nu se poate, pentru ca echipa EMMA Romania va fi prezenta in Germania, la Sinsheim. Despre Sinsheim o sa mai fie vesti pe parcurs Smile

Mai tarziu de 27-28 septembrie iar nu prea se mai poate, pentru ca in octombrie vine finala europeana EMMA.

Lunile iulie + august le-am lasat cat de cat libere. Concedii, caldura mare, etc.

Sursa datelor: http://forum.emma-romania.ro/index.php/topic,52.0.html

Cine are sugestii, este rugat sa le spuna!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pilula20
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin eu am o parere destul de proasta despre aceste etape....deoarece lumea care vrea sa vina la toate etapele nu o sa vina deoarece sun puse consecutiv din luna mai pana in septembrie...multa lume nu o aiba timp&bani...parerea mea e mai bine daca o sa se incerce macar sa se faca o pauza intre ele...
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 8:21 pm    Titlul subiectului: Re: Propuneri calendar competitional EMMA - 2008 Răspunde cu citat (quote)

dorin a scris:
Etapa 1 - 3,4 MAI - IASI, IuliusMall

IuliusMall iasi - 3-4 mai, sa scoatem studentii de la invatat Smile probabil atunci este perioada examenelor Smile

intrucat fac parte din categoria mai sus amintita - tin sa precizez ca in acea perioada la universitatea tehnica (al carui campus este cel de langa IuliusMall) este activitate didactica - sesiunea fiind in perioada 9.06 - 6.07
deci studentii vor fi liberi ca pasarile cerului ..... si vor fi un public nemaipomenit Wink
Sus
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si io o intrebare,.. la Brasov de ce nu se organizeaza nici o etapa?
Pe aici nu se tzine nik, nici o intalnire.. Very Happy of Smile
Salve!
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pilula20 a scris:
dorin eu am o parere destul de proasta despre aceste etape....deoarece lumea care vrea sa vina la toate etapele nu o sa vina deoarece sun puse consecutiv din luna mai pana in septembrie...multa lume nu o aiba timp&bani...parerea mea e mai bine daca o sa se incerce macar sa se faca o pauza intre ele...

Prezenta la toate etapele nu este obligatorie Smile cum sa le punem altfel daca nu la o luna diferenta? cei ce pot vor veni la toate evenimentele, cei ce nu pot, vor veni la cel mai apropiat de ei.

Ce pauza sa mai facem? Aprilie nu se poate. Martie sanse de ploaie. sfarsitul lui octombrie nu se poate. Noiembrie vezi si tu ce e afara Smile Ai pauza din iulie-august sa cheltui bani putini la mare si sa vii la turnu severin sau la finala din Cluj Smile
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Barsy a scris:
Salve!

ce sa spun cu brasovul, a fost in 2005 o etapa la ITC, insa intre timp s-a scumpit (rau) locatia. Da-ne o idee unde putem organiza, si ne vom gandi.
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin a scris:
Barsy a scris:
Salve!

ce sa spun cu brasovul, a fost in 2005 o etapa la ITC, insa intre timp s-a scumpit (rau) locatia. Da-ne o idee unde putem organiza, si ne vom gandi.

la carrefour ca ai "relatzii" Very Happy

Barsy
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt destule mall-uri si la Brasov ..cu parcari generoase in care se poate organiza, chestia e doar sa se vrea si ar putea iesi o treaba frumoasa la Brasov Very Happy ..iar cat despre public sunt ferm comvins ca o sa existe din plin Very Happy Ce zicetzi? Smile
Sus
Baban_San
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: 18 Z

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa speram ca aceste locatii si date vor ramane fixe si nu se vor amana ar fii pacat. pt ca vreau sa ajung cu masina la Iasi de anu asta Laughing

ar fii o idee si la Brasov, avand in vedere ca este.... muntele si avem ceva concurenti si din brasov care sunt dornici sa incalzeasca subwofarele la competitie....

marea rugaminte este sa ramana fixe datele si locatiile, pt a ne deplasa si in alte locatii la alte competitii..... cat mai multe cupe Exclamation
Sus
Barsy
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce zicetzi cei care va ocupatzi cu alegerea locatziilor..bagatzi si Brasovu pe lista? Chiar ar fi pacat ultima competitzie a fost in 2005 a trecut ceva vreme de atunci. Ar fi interesant pentru ca sigur o sa fie public numeros si competitori aici si plus de asta ar fi frumos la munte Very Happy Pe langa toate astea ar putea fi si o intalnire reushita a noastra a tuturor celor de aici de pe forum.
Daca imi spunetzi cam la ce va asteptatzi de la o locatzie si cam ce ar trebui sa aiba as putea face ceva poze cu eventuale locuri care corespund cerintzelor si sa vi le trimit Smile
Va salut si astept cu interes pareri si raspunsuri.
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

barsy, iti dai seama ca si noi consideram ca e o locatie perfecta. Era in plan sa fie finalele nationale la brasov! Insa o competitie la brasov in conditiile din 2005 ar presupune cheltuirea a multi bani pe care nu ii avem. EMMA este o asociatie non profit, care din micile sponsorizari si cu multa cheltuiala din partea noastra, reuseste sa organizeze niste competitii mai "altfel". La toate competitiile de pana acum am iesit pe minus, si pe minus mult.

Cerintele noastre de locatie: Parcare unde se poate desfasura competitia, zona sa fie circulata de oameni, nu ceva retras, bassul sa nu deranjeze pe cineva, autorizatii de la primarie, o scena improvizata, sursa de curent pentru sonorizare, si ceva sponsori locali.

IuliusMall e o locatie excelenta, sunt pasionati si in iasi si in cluj si in timisoara, la fel cum esti tu din brasov! Mai avem competitia din Bucuresti, si competita din turnu severin, unde dorim sa aducem in compoetitie si pe vecinii bulgari si sarbi!

Mai mult de 5 competitii pe an, nu prea se pot organiza, pentru ca nu ne permite timpul! ar ramane ceva loc in august, pe care special l-am lasat liber pentru ca este foarte cald si ca lumea (atat concurenti cat si organizatori) mai vrea sa se mai relaxeze in concediu pe la mare Smile
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Constanta de ce nu se face nici o etapa?
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din aceleasi motive enumerate mai sus.
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Sâm Noi 24, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orasul Brasov il vom luan in calcul.
Pentru aceasta asteptam propuneri de locatii de la cei ce locuiesc in Brasov.

Constanta - probabil va fi o Caravana EMMA 2008 care va ajunge si la Constanta, avand in vedere si masina pe care echipa romana o va pregati pentru SUPERCUP!!!
Mai multe orase din tara vor fi "vizitate" in cursul anului 2008, dar nu neaparat din punct de vedere competitional.

dorin
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 24, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si oriunde in tara exista posibilitatea de organizare a evenimente promo EMMA, cum a facut be-loud in bucuresti! Trebuie doar sa existe oameni dornici!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum