|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 6:10 am Titlul subiectului: PT Mihai: |
|
|
nu stiu de ce, dar in viitorul apropiat voi ramane tot pe JBL, dar am o singura nelamurire: boxele de mai jos, evident 2 perechi
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Power/P6550C/
cu ce amplificator vor suna mai bine?
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Infinity/REF_7541A/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA23/
pe masina mai am P1222 amplificat de dls ca 12, iar in curand voi baga tuburile in habitaclu...
ideea este ca nu stiu ce combinatie s-ar auzi cel mai bine avand in vedere specificatiile fiecarui amplificator:
infinity are DBO si putere mai mare, dar este pe 4 canale ceea ce ma sperie in privinta fazei
DLS-ul ar fi compatibil din simplu motiv, cred eu, ca subul e tot de dls amplificat cat despre faza nici nu se va pune problema, deoarece cu 2 canale amplific 4 sisteme..
tu spre ce inclini?
PS: eu cred ca cle mai bine e sa le am toate montate iar pe urma sa montez pe rand unul din cele doua amplificatoare ca sa-mi dau seama ce se aude mai bine  |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
pe masina mai am P1222 amplificat de dls ca 12, iar in curand voi baga tuburile in habitaclu...
| Citat: |
cum adik sa bagi tuburile in habitaclu?? vrei sa scoti bancheta din spate? |
_________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca o sa le scoata prin polita de sub luneta. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
probleme de faza daca folosesti o statie de 4 canale??
hoho probleme de faza ai daca pui 2 difuzoare pe acelasi canal de statie... semnalul e afectat de trecerea prin prima bobina si ajunge defazat la al 2-lea difuzor. sa nu mai vorbim de statie a carei sarcina de control al difuzoarelor se complica... (vezi ce inseamna damping factor).
pentru 2 sisteme de difuzoare ia o statie de 4 canale. Infinity e foarte buna si ar fi OK si JBL GTO 75.4 dar daca vrei sa te arunci putin uita-te la PX300.4 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/PX300.4/
Sa ne spui neaparat ce obtii cu scoaterea porturilor BR in masina, eu unul sunt foarte curios
PS
Se spune ca experienta = suma tuturor greselilor anterioare. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | :
Sa ne spui neaparat ce obtii cu scoaterea porturilor BR in masina, eu unul sunt foarte curios
|
eu am facut un test de genul asta, cand aveam doar 1202-u in masina. am intors wooferul cu "fata" catre bancheta,iar tubul de reflex era exact la cotiera de la bancheta (e plianta). singurul lucru ca l-am obtinut a fost "aerul conditionat" care iesea din port. nu ma incanta ideea, dar poate sub luneta e altceva. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, tot nu inteleg cum sa se defazeze basul cand sistemele sunt montate in paralel si nu in serie... in fine, de-asta iti si cer sfatul, ca nu vreau sa am surprize neplacute si sa scot totul din acustica portierelor.
o&g nu obtin mare lucru, doar ca se va auzii mult mai clar, fara distorsiunile portbagajului sa zic asa, iar basul se va simtii exact de 2 ori mai bine, deoarece e ca si cum as tine cutia pe bancheta din spate. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 7:45 am Titlul subiectului: |
|
|
da, asa e, pentru un subwoofer bun cum e al tau, amplificat ca la carte, ai putea castiga ceva decibeli&calitate...dar tine minte ca portbagajul la sedan, actioneaza ca un "filtru" in cazul subwooferelor mai putin calitative (gen tuburi) care huruie, , paraie, caraie si ce sti ce sunete dubioase mai scot, sunete care, nefiind in acelasi spatiu cu tine, nu-ti mai ajung la urechi. de asemenea ai mare grija la viteza aerului din port, sa nu treaca de 17-18m/s, altfel porturile vor vajai, lucru destul de suparator daca ai porturile langa tine. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|