|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zuzu11 Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2012 Mesaje: 84 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Noi 24, 2012 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tristul adevar este ca nu prea ma incanta... si nici nu pra il mai pot lungi, odata ce l-am taiat, cred ca va trebui sa cumpar altul, asa-i ? |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Sâm Noi 24, 2012 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca tubul tau e din carton presat, poti sa tai din bucata care a ramas cativa cm si sa lipesti cu aracet de tubul din incinta (asta ca sa nu mai cumperi altul). "Producatorul spune clar sa folosesc un tub cu dimensiunea 76mm x 127mm" - preciza si faptul ca diametrul trebuie sa fie de 76mm si lungimea de 127mm? Eu as fi ales tubul cu diametrul de 127mm...si ma jucam cu lungimea lui. |
|
| Sus |
|
 |
zuzu11 Pasionat
|
Trimis: Sâm Noi 24, 2012 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu spune, ci este o schema pe care arata clar care este lungimea si care este latimea. |
|
| Sus |
|
 |
zuzu11 Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 27, 2012 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Deci calculul a fost corect pt acordare? Ma refer la calculul tubului. Cel care-l aveam inainte, 67x128 imi dadea o acordare la 25 de Hz, iar cel nou de 76x10 imi da acordare de 35 de Hz? Mai poste verifica cineva va rog ? Pt ca dupa ce am scurtat 15 cm din tubul de carton, au mai ramas doar 10. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|