|
|
|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
cauciucurile de iarna intr-adevar isi fac treaba extrem de bine...diferenta dintre cu si fara e imensa, dar daca ai gume de iarna nu inseamna ca trebuie sa te simti prea viteaz...
otzy d c zici ca nu recomanzi anvelope sh? sau te refereai la cauciucurile resapate ?
eu mi-am luat , sh, 2 bucati Continental winter contact ts 810 (costa noi vreo 350ron/bucata fara montaj) si 2 Pirelli sottozero (noi costa vreo 500/bucata) ambele 205/55/R16 , stare impecabila, toate 4 fabricate comform DOT in 2007. ca pret am iesit undeva la 400lei pt toate 4 cu tot cu montat si echilibrat.
daca le cumparam noi costau macar vreo 1500 sa ma fi inteles cu ala de la magazin ...
deci diferenta e enorma, iar treaba si-o fac impecabil...
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
vanyovszki roby Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009 Mesaje: 251 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar azi te am vazut pe podul dacia...zic saracu opel ...e ca si a mea..cum arata...ma uit la nr..il stiu de undeva sa nu iei in nume de rau un prieten mia zis :"soferii profesionisti sunt deja in santuri iar amatorii incepatori stau acasa pe vremea asta..."spor la reparat si fara evenimente mai departe
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | cauciucurile de iarna intr-adevar isi fac treaba extrem de bine...diferenta dintre cu si fara e imensa, dar daca ai gume de iarna nu inseamna ca trebuie sa te simti prea viteaz...
otzy d c zici ca nu recomanzi anvelope sh? sau te refereai la cauciucurile resapate ?
eu mi-am luat , sh, 2 bucati Continental winter contact ts 810 (costa noi vreo 350ron/bucata fara montaj) si 2 Pirelli sottozero (noi costa vreo 500/bucata) ambele 205/55/R16 , stare impecabila, toate 4 fabricate comform DOT in 2007. ca pret am iesit undeva la 400lei pt toate 4 cu tot cu montat si echilibrat.
daca le cumparam noi costau macar vreo 1500 sa ma fi inteles cu ala de la magazin ...
deci diferenta e enorma, iar treaba si-o fac impecabil... |
daca le luai noi 3-4-5 ierni ( mai ales la noi ) garantat nu aveai nici cea mai mica problema. asa poate nu te tin atat..
eu cred intr-o vorba, orice ar zice lumea: sunt prea sarac sa cumpar sh. nu o data am patit-o
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ca numai ceva tabla si mai mult plastic s-a indoit si n-a fost mai rau.
Pana acum n-am avut probleme cu cauciucuri de iarna s/h. Cat timp DOT-ul e ok, nu au crapaturi si nu bat merita "riscul" cu ele.
Iar resapate...nu mersi.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
vestile rele inca vin ince incet da sigur...., tocmai am aflat ca mie deplasata roata in spate sper sa nu fie si in sasiu ceva modificar , oricum nu cred ca am sa mai fac ceva la ea anul acesta
o&g ori fi ele ieftine , dar cand nu mai este buget este mai greu
vanyovszki roby stai linistit , nu ma supar , atat doar ca mie ciuda , inainte cu o zi am mers pe un drum si mam jucat cu masina sa stiu cum sa reactionez in cazuri de genu .... sincer nu-mi aduc aminte daca am mai reactionat cumva , cred da am mai pus picioru pe frana
avetzi si voi grija sa nu ne facem nici din greseala un obicei
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
pare rau.....
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nasol moment mai ales ca vin si sarbatorile .
Ce sa zic cum zici u cu reactionatu si eu mam dat sambata seara cu ea dar nimic nu se comporta cand ai ceva viteza si nu ai loc sa mai faci vrio manevra .... buna sau rea cat despre franare era sa intru azi intro bordura sau in tiru de langa care mergea pe mijloc .... am bagat picioru in frana dar masina tot o alunecat norocu meu a fost ca sa tras putin ala cu tiru ....
Sper sa nu ai avarii asa mari si mai ales costisitoare
Bafta
_________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Sâm Ian 02, 2010 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
2 x Peerless SLS 830668 10" Woofer
Description: |
|
Filesize: |
160.5 KB |
Viewed: |
327 Time(s) |

|
|
154.76 KB |
350 Time(s) |

|
|
123.22 KB |
321 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Ian 02, 2010 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Simpatice achizitii. Diferenta dintre ele si u-dimension-uri e majora? E un pas in fata?
Am vazut totusi o urma pe dust-cap. Uite, poate te ajuta asta.
Mai era o a doua metoda, cu aspiratorul.
Si in final.. felicitari pentru sistem.
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Ian 02, 2010 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
^^IoNuTz1^^ a scris: | Nasol moment mai ales ca vin si sarbatorile .
Ce sa zic cum zici u cu reactionatu si eu mam dat sambata seara cu ea dar nimic nu se comporta cand ai ceva viteza si nu ai loc sa mai faci vrio manevra .... buna sau rea cat despre franare era sa intru azi intro bordura sau in tiru de langa care mergea pe mijloc .... am bagat picioru in frana dar masina tot o alunecat norocu meu a fost ca sa tras putin ala cu tiru ....
Sper sa nu ai avarii asa mari si mai ales costisitoare
Bafta |
la timisoara g3-urile au de suferit
cum suna sls-urile in portbagaj? eu le-am auzit la ovi pe usa si mi-au placut foarte mult.
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Dum Ian 03, 2010 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
cineva cred ca imi face foc in portbagaj , ca basu sa incalzit sesizabil , se simte diferentza si de putere 170 w la 4 ohmi , fata de aprox 130 w la 8 ohmi cat erau pe u dimension-uri , mie unul imi plac ff mult cum canta dar desi am mai izolat din portbagaj am niste greieri mai ales pe melodia Kanye West - Say You Will.flac , putere mai mare as vrea pe ele si cutie inchisa
mersi Body28 de urare si de sfat , nam reusit cum ai arata in video , poate nu mia fot banda destul de buna , dar si dust-cap ii tare
otzy in cutie deja se impun sanatos
|
|
Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Dum Ian 03, 2010 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
o intrebare cu ce canti FLAC ?
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 03, 2010 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Probabil le-a tras pe un CD Audio.
|
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Dum Ian 03, 2010 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
cine stie cunoaste da intradevar era un cd audio dacut din fisiere flac la 800 kbps
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Dum Ian 03, 2010 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Body28 a scris: | Simpatice achizitii. Diferenta dintre ele si u-dimension-uri e majora? E un pas in fata?
Am vazut totusi o urma pe dust-cap. Uite, poate te ajuta asta.
Mai era o a doua metoda, cu aspiratorul.
Si in final.. felicitari pentru sistem.  | din pacate eu am reusit minunatia,oricat m-am straduit,cu aspirator si alte metode nu am reusit sa il conving sa revina la loc,este extraordinar de tare materialul,nu cred ca merita sa le ducem la un meserias sa il dezlipeasca sa il indrepte si sa il lipeasca la loc,dar daca vali vrea si il deranjeaza aspectul asta e singura solutie
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|