Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Receptie FM pt. DEH-P5900MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
p_remix

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Receptie FM pt. DEH-P5900MP Răspunde cu citat (quote)

Salutare !! Very Happy

Intrebare pt. cei care au intors Pioneer pe toate partile: am citit cu atentie topic-urile de recomandari si cineva se plingea de receptia slaba a HU Pioneer pe radio... Oare asa este?? Adica in interiorul oraselor plus ~20 km in jur ar avea discontinuitati in semnal ? Bine, in conditii date normale: antena buna, ecranare, etc.
Ma intereseaza in mod deosebit parerile celor care au deja HU Pioneer; Plus consultantii be-loud Rolling Eyes ... Asus, please...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 5:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate e adevarat, pioneer nu sta extraordinar la capitolul receptie FM (vorbim de modelele entry si cele medii, nu ne referim la P88RS de exemplu, cu D4Q+ , ci la cele "normale"). adevarul e ca nici nu am incercat sa fac ceva pentru imbunatatirea receptiei, atat pentru mine ca posesor de pioneer cat si pentru altii, radio-ul fiind ultimul factor de decizie pentru mine in alegerea unui HU Very Happy , dar ca o concluzie pot spune ca receptia este sub a concurentei, insa cu o instalatie (cablu si antena) decenta, si receptia este la fel, adica decenta.
Sus
p_remix

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult Asus !!
Oare cineva care are acest model instalat (DEH-P5900MP) ar putea sa-mi spuna niste rezultate concrete?
Intr-adevar, daca mergi la drumuri lungi nu are importanta FM-ul, insa la rutele scurte prin oras si pe langa (ce reprezinta totusi 70% din drumurile mele), sunt interesat de radio; mai un PROFM, carcotasii, etc. De aceea ...
Sau daca nu acest model, e mai bun Alpine CDA-9850/2/4 ?
Din post-urile voastre am vazut ca nu prea sunt diferente la modelele de top la Alpine fata de Pioneer...
Sus
p_remix

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nimeni nu are DEH-P5900MP ??!!...
Haideti tovarasi... Pentru CD si mp3 e cel mai ok, insa as vrea sa prinda si FM bine; daca e mai prostut o sa aleg Alpine...
Sus
bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nu are nici o parere de calitatea semnalului radio ????
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2007 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus are perfecta dreptate.
ca posesor de Pioneer 4800mp, pot spune ca pe partea de receptie radio ia clasa de la multe playere, chiar si de la unele casetofoane dinalea mai vechi.

antena imi e buna, firul l-am schimbat, dar nimic spectaculos.

compenseaza in schimb la cd-uri si la optiunile pe care le are pt a obtine sunetul dorit.

nu regret achizitia.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum