|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:25 am Titlul subiectului: Receptie FM pt. DEH-P5900MP |
|
|
Salutare !!
Intrebare pt. cei care au intors Pioneer pe toate partile: am citit cu atentie topic-urile de recomandari si cineva se plingea de receptia slaba a HU Pioneer pe radio... Oare asa este?? Adica in interiorul oraselor plus ~20 km in jur ar avea discontinuitati in semnal ? Bine, in conditii date normale: antena buna, ecranare, etc.
Ma intereseaza in mod deosebit parerile celor care au deja HU Pioneer; Plus consultantii be-loud ... Asus, please... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 5:05 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate e adevarat, pioneer nu sta extraordinar la capitolul receptie FM (vorbim de modelele entry si cele medii, nu ne referim la P88RS de exemplu, cu D4Q+ , ci la cele "normale"). adevarul e ca nici nu am incercat sa fac ceva pentru imbunatatirea receptiei, atat pentru mine ca posesor de pioneer cat si pentru altii, radio-ul fiind ultimul factor de decizie pentru mine in alegerea unui HU , dar ca o concluzie pot spune ca receptia este sub a concurentei, insa cu o instalatie (cablu si antena) decenta, si receptia este la fel, adica decenta. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
p_remix
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult Asus !!
Oare cineva care are acest model instalat (DEH-P5900MP) ar putea sa-mi spuna niste rezultate concrete?
Intr-adevar, daca mergi la drumuri lungi nu are importanta FM-ul, insa la rutele scurte prin oras si pe langa (ce reprezinta totusi 70% din drumurile mele), sunt interesat de radio; mai un PROFM, carcotasii, etc. De aceea ...
Sau daca nu acest model, e mai bun Alpine CDA-9850/2/4 ?
Din post-urile voastre am vazut ca nu prea sunt diferente la modelele de top la Alpine fata de Pioneer... |
|
| Sus |
|
 |
p_remix
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nimeni nu are DEH-P5900MP ??!!...
Haideti tovarasi... Pentru CD si mp3 e cel mai ok, insa as vrea sa prinda si FM bine; daca e mai prostut o sa aleg Alpine... |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu are nici o parere de calitatea semnalului radio ???? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus are perfecta dreptate.
ca posesor de Pioneer 4800mp, pot spune ca pe partea de receptie radio ia clasa de la multe playere, chiar si de la unele casetofoane dinalea mai vechi.
antena imi e buna, firul l-am schimbat, dar nimic spectaculos.
compenseaza in schimb la cd-uri si la optiunile pe care le are pt a obtine sunetul dorit.
nu regret achizitia. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|