Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare amplificator
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
gabryelaaa98

Data înscrierii: 14/Feb/2013
Locație: Uricani-HD

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2013 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pot sa iti spun eu cate ceva despre peiying, eu am unu model PY-B2H76R 2000w folosit pe un SPL dynamic xtr-300d4 si se comporta foarte bine nu intra in scurt ,il am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu el.

Deci poti sta linistit ca nu ai probleme cu el daca il folosesti cum trebuie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
musu

Data înscrierii: 28/Apr/2011
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2013 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se comporta bine si la 1 ohm ?
Sus
gabryelaaa98

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2013 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu nu merge pus pe 1 ohm
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Peiying PY-B2H76R e 2 canale, nici nu are sens sa te uiti la el, merge doar la 4 ohmi in punte. Cel mono de 600 de lei merita toti banii.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma da peiying ul ala b2h76r are doar 200w rms asa zice aici http://www.peiying.pl/en/car_amplifiers/py_b2h76r

de unde atata 2000w... misca macar Xtr-ul?

eu pe asta k-am gasit mai interesant si ma gandesc sa achizitioneaz unul http://www.peiying.pl/en/car_amplifiers/py_1k76d
Sus
gabryelaaa98

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2013 8:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are 200rms garantat il misca prea zdravan am sa iti fac un video in curand si ai sa te lamuresti eu zic ca e aproape perfect amplifu asta pt el.
Sus
musu

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat Peiying 3000 W (nu am mai gasit la 600 de lei , l-am luat mult mai scump) si e legat in punte pe 1 ohm =)) D`ne ajuta

Ultima modificare efectuată de către musu la Mie Mar 13, 2013 11:57 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
musu

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi rupe Kickeru ... sunt multumit deocamdata , nu stiu sa`i fac setarile , este totu-l pe OFF si volumu din amplif undeva pe la mijloc , din telecomanda , mi`e frica sa`i dau mai tare de 75 % Smile
Sus
musu

MesajTrimis: Sâm Ian 04, 2014 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

h3h3h3 , inca merge !
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Dum Ian 05, 2014 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Setarile le faci dupa ureche mai mult ...
Te duci la player si dai volumul maxim de cat asculti, apoi te duci la portbagaj si dai bassboost la 0 , lowpass undeva 60-100 hz, si urci usor cu gainul pana ti se pare ca se aude cum vrei adica cam pe la jumate posibil inca un mic mai tare ....
Numai aingrija gainul nu e buton de volum

simioncristian

Data înscrierii: 14/Ian/2014

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 2:10 pm    Titlul subiectului: ajutor Răspunde cu citat (quote)

salut,
am intrat de curand in posesia unui subwoofer Sony Xplod XS-L12S , dar nu am statie pt el, ce imi recomandati si cat m-ar costa sa il instalez la voi pe un E90
Sus
soosy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2014
Locație: Timis

MesajTrimis: Dum Ian 26, 2014 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma ce amplif ai cumparat..
si eu am un woofer ceva de genul(alpine 600 w rms 1223d) si as avea nevoie de un amplif mono
de cel putin 7-800 w rms in 1ohm

magnat rx mono
peiying 110ab
sau ground zero 1800mk2(care este mai slabut dupa cifre)dar fata ce cele enumerate poate are o calitate in plus,o fi specificatiile mai reale...

?! care ar fi mai ok...

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Ian 27, 2014 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GroundZero are cam multe distorsiuni la 1ohm (10% THD) si nu ar fii chiar ok.

Peying e clasa AB,ineficient.

RX mono e cea mai ok solutie de acolo.
Sus
soosy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2014
Locație: Timis

MesajTrimis: Lun Ian 27, 2014 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
GroundZero are cam multe distorsiuni la 1ohm (10% THD) si nu ar fii chiar ok.

Peying e clasa AB,ineficient.

RX mono e cea mai ok solutie de acolo.

inteleg...
in primul rand mersi de raspuns
mai apoi intrebarea mea ar fi la peiying,ineficient din ce cauza?(curent...?)
ar mai fi un peiying,intradevar ceva mai scump dar ala ii clasa D...Pyk76D alien

in principiu si eu la magnat m-am rezumat dar nu prea sunt inpacat cu marca si nu stiu daca ma va ajuta indeajuns la wooferul acela(alpine 1242D...)sa scot cea ce poate diful

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Ian 27, 2014 2:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clasa AB are deobicei o eficienta de 60-70% .Asta inseamna ca restul de 30-40% din putere se transforma in caldura .Din ala 1000w ,difuzorul primeste 700 sau chiar mai putin.Cine stie daca face cat zice.

Edit: Difuzorul cred ca s-ar descurca bine cu Magnatul.Are putin peste RMS dar asta e de bine.Eu zic ca fac o pereche buna .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum