|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cristy_an
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Mar 01, 2013 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
O fi vreo coincidentza ... ca si mie mi-a fost recomandat tot kenwood KDC-3057UR si Mac audio mpe 2.13 ... asa ca doggovy m-ai pus bine pe ganduri.
O fi asa de bune produsele la pretul ala ... sau trebuie vandute ca este stoc prea mare  |
|
| Sus |
|
 |
razvan!
Data înscrierii: 13/Feb/2013 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Mar 03, 2013 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am vazut pe youtube, se aud fain )
eu n-am apucat inca sa le montez, mi-au ajuns, dar le tin pe dulap inca )
weekendul viitor ma apuc de masina, ca momentan nu am timp fiind cu bacul
acuma nu cred ca mi-ar lua mai mult de 4-5 ore (la modul exagerat)
totusi cred ca ii intereseaza mai mult reputatia de firma serioasa decat sa traga cate o teapa sa mai castige cate 20-30 de lei, pana se lamureste lumea cu ei si pica, eu asa gandesc. mai ales ca si kenwood e o firma la fel de buna ca pioneer, din cate am aflat dupa, eu mi-am luat asa ca toti prieteni imi ziceau "pioneer!" si unii chiar au avut multe casetofoane deci m-am bazat pe sfaturile lor
oricum, atunci cand le voi monta poate fac un video(desi nu-mi sta in fire) sau daca nu revin pe forum oricum sa va zic rezultatul
multumesc si voua pentru ajutor si celor de la beloud
bafta tuturor |
|
| Sus |
|
 |
razvan!
Data înscrierii: 13/Feb/2013 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Mar 15, 2013 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
deeeci, setul meu de dieci dsk 130, s-a intransformat intr-unul de dieci dcx 460 )
povestea e cam asa, weekendul trecut, m-am apucat cu 2 prieteni sa desfacem la masina sa punem dsk-urile (rotunde pe 13), cand colo, locuri pentru ovale 4x6 ... panica-panica, ce sa fac? am sunat la beloud, le-am zis dilema mea, si am intrebat daca pot sa le schimb, au zis ca da, si le-am trimis in schimbul a unui set de dcx 460, am zis ca sa raman la gama dieci, ca sunt mai bune pentru conectare directa pe player, desi gasisem niste jbl-uri exact in banii de pe dsk-uri
si azi le-am montat, de unul singur tura asta (inca sunt mandru :"> ) si se aud foarte bine, sunt multumit de ele,, recomand dieci, si pe baietii de la beloud care au fost foarte de treaba si nu au zis nimic in legatura cu schimbatul boxelor
video am incercat sa fac dar telefonul meu face sa se auda foarte urat, asa ca altadata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|