Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare boxe pe 13, componente
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
razvan!

Data înscrierii: 13/Feb/2013

MesajTrimis: Mie Feb 13, 2013 10:19 pm    Titlul subiectului: recomandare boxe pe 13, componente Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, am o skoda octavia 1 break, si as dori sa ii pun boxe pe spate, caut ceva cu tweetere, pe 13
momentan detin un player pioneer deh-x3500ui si boxele stock pe fata

nu stiu ce ar fi mai bun, ma uitam la magnat in banii mei, voi ce imi recomandati?

bugetul este de 200 lei (+-50 lei)

multumesc anticipat

playerul asa e: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-X3500Ui/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
razvan!

MesajTrimis: Dum Feb 17, 2013 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit o pereche de alpine SPG-13CS in banutii mei, ce ziceti?
Sus
razvan!

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2013 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe mine nu m-a ajutat prea mult pana acum dar ma bucur pentru tine Neutral
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2013 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei niste boxe gandite pentru player eu iti recomand varianta asta : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MPE_2.13/ .

Modelul de la Alpine este mai rigid si nu se aude bine conectat direct la player.
Sus
razvan!

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2013 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze ca deranjez tot mai mult, dar bugetul a mai crescut, si daca bugetul creste, cresc si pretentiile, deci:
bugetul e acum pana in 350 ron (da nu-i musai sa-i sparg pe toti Smile) ), acuma eu unul ma uitam la:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Blue/B_52C/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_B5A/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_C5/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTC_130T/

le-am ales pe astea pentru ca sunt firmele despre care chiar am auzit cuvinte bune, personal as merge pe cele de la DLS dar nu stiu din ce e facuta membrana lor, conul, personal m-as feri de cele din hartie, carton, ca nu am auzit tocmai cele mai bune cuvinte despre ele

si am cateva nelamuriri in legatura cu montarea ce fel de fire imi trebuie?

l.e.: daca aveti alte idei accept cu mare placere
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2013 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

razvan! a scris:
nu stiu din ce e facuta membrana lor, conul, personal m-as feri de cele din hartie, carton, ca nu am auzit tocmai cele mai bune cuvinte despre ele

eu as merge pe dls c5a. si ghici ce... nu te feri de hartie, e mai buna decat crezi, poate cea mai buna. sa nu crezi ca hartia aia e goala, si cand ai pus un strop de apa pe ea s-a facut muci. in plus, pentru unele urechi hartia suna cel mai natural dintre toate materialele folosite la executia membranei. atentie, membrana nu e hartie goala, mai are in compozitie si alte materiale care ii cresc rezistenta.

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2013 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

razvan! a scris:
personal m-as feri de cele din hartie, carton, ca nu am auzit tocmai cele mai bune cuvinte despre ele

Nu ai auzit lucruri bune de ele deoarece acei oameni care au facut recomandarile habar nu au despre ce vorbesc...
Daca te uiti putin la mai multe difuzoare high-end ai sa vezi ca folosesc exact tehnologia de care te feresti tu!
Sus
razvan!

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2013 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc de raspunsuri, nah majoritatea mi-au recomandat sa ma orientez spre carbon (desigur asta depaseste gabaritul pusculitei mele, dar ca idee)

am tin cont de raspunsurile voastre, multumesc mult
Sus
razvan!

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pana la urma am facut pacatul de mi-am luat boxe Smile)

i-am suant pe baietii de la site, si mi-au recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Dieci/Dieci_DSK_130.3/ si niste mac audio, dar am vazut ca au sensibilitate mai buna astea asa ca am luat asa

se pare ca cele la care ma gandisem eu erau bune pentru amplificare

multumesc pentru gazduire beloud, si multumesc userilor si celor de la beloud pentru sfaturile date, mi-au fost de ajutor, puteti inchide acest threat multumesc
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

razvan! a scris:
se pare ca cele la care ma gandisem eu erau bune pentru amplificare

te referi la dls si helix?

razvan!

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, asa mi-au zis, desi credeam ca cele pentru amplificare sunt de puteri mai mari, oricum si de hertz am auzit multe chestii bune
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...si marmota invelea ciocolata!!!
dls aveau pe stoc? helix aveau pe stoc?
ma mir ca nu ti-au recomandat MAC Very Happy

razvan!

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci zici ca mi-am luat teapa Sad?
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am zis asta.
sunt bune hertzurile. spun doar ca motivul invocat e bla bla...
daca dls seria performance sunt pentru amplificare separata (nu din player), atunci dls seria ultimate ce sunt?

razvan!

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2013 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda, oricum nu cred ca au zis asa ca nu aveau pe stock, adica si cand am luat playerul , un pioneer deh x3500ui, tot de la ei am luat, si imi recomandasera un kenwood, dar nu am vrut ca avea lumina alta culoare si nu aveau pe verde cum am eu bordul

deci aveau pe stock ambele, imi par de icnredere, plus ca am auzit cuvinte bune despre recomandarile lor Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum