|
|
|
Autor |
Mesaj |
mikemike
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 11 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
sistemele se merita, am inteles, dar cele coaxiale nu merita atentia?
Vorbesc de cele de la Helix , ca alte coaxiale de 13 nu am mai auzit cum suna.
Am ascultat JBL de 13 tot pe un Logan si se aude tare rau, am mai ascultat si niste sisteme de 13 de la Coustic azi, pe o Dacie si erau mult peste acele JBL. _________________ Pioneer & more soon! |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pe fata.Daca vrei sa pobtii o imagine stereo mai clara si un spatiu mai larg,nu ai ce cauta cu coax pe fata.Si da,de obicei(maj cazurilor) sunt mai slabe decat sistemele,dar din motive intemeiate.Oricum muzica pe spate nu este locul ideal de creat sunete
Decat sa-ti iei 4 coax sau 1 sistem slab si coax mai bine 1 sistem bun.
Nici helix nu sunt nirvana sunetului,suna de cat dai,daca si atat,dar alternativele.. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
mikemike
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 11 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
te-am inteles perfect CBI.
Problema se afla "la mine". adica vreau sa spunca nu sunt prea pretentios cu sunetul.
concluzia pe care o trag eu e ca, coaxialele de 13, oricare ar fi suna la fel?
ca pe fata m-am hoatrat la sistem , sau coaxiale de 13.
asa ca in cazul de fata,am vreo sansa sa primesc un sfat ?  _________________ Pioneer & more soon! |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu. Coaxialele de 13 nu suna la fel.
ca sa-ti dau un exemplu personal : am fost sfatuit si eu sa-mi pun JBL-uri in masina...ca deh....este firma nu facute pe vapor.
nu am achizitionat JBL-urile ci le-am lasat colegului meu de munca sa s-i le puna. Eu m-am orientat spre Coustic. asa m-i s-a pus mie pata atunci...si am avut si ceva recomandari...ma rog!
Vreau sa-ti spun ca e diferenta foarte mare intre aceste firme....si asta in favoarea Coustic! Pur si simplu JBL-urile nu aveau vlaga...nu aveau bas (ma rog ,cit se putea), in schimb stateau bine pe inalte.
Nu stiu ce sa-ti recomand ...ca nu am auzit cum suna nici o pereche de 13 ....eu optand pentru sistem. Poate...ceva de la Focal , zic eu! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|