Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare 16,5
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Dum Iul 26, 2015 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am mac audio apm si player pioneer si sunt foarte multmit ( la banii pe care i-am dat).
Sunt sigur ca la initiator e o problema de instalare, setari, polaritate etc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Iul 26, 2015 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate are pretentii mai mari decat tine, nu poti stii niciodata.
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Dum Iul 26, 2015 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci isi rezerva prea putini bani pentru ele...
Pe de alta parte boxele astea chiar nu suna rau, pastrand proportiile desigur. Pretul mic se reflecta la alte capitole, insa ca sunet cred ca sunt peste ce gasesti la preturile astea la alte branduri mai comerciale.
Sfatul meu este sa reiei la mana partea de instalare, polaritatea in special si eliminarea vibratiilor.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 28, 2015 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Polaritatea se verifica din balans: dc pe un difuzor ai mai mult bass ca pe amandoua, trebuiesc reconectate..
Sus
mitza97

Data înscrierii: 04/Iul/2015

MesajTrimis: Lun Aug 10, 2015 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt bine montate. Dupa cateva zile de ascultat, pot sa zic totusi ca suna multumitor. Au si bas, dar la volum mai mare. Per ansamblu, sunt multumit de ele. Se aude bine pentru pretul lor. Usa vibreaza putin daca dau mai tare, dar aici deja nu mai este problema difuzoarelor. Probabil ca o insonorizare a usilor ar ajuta mult in viitor. La banii cat au costat, sunt foarte multumit de ele. O zii buna!
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 10, 2015 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoare cu eficienta mare la volum mic vei gasi abia de la 7-800 lei in sus.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Aug 10, 2015 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da un exemplu te rog
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 10, 2015 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kenwood-urile pe 18 de care am vorbit pe PM. Chiar si la volum mic dau tot ce pot. De asta-ti si spuneam ca n-au nevoie de amplificare. Canta foarte bine pe player dar sper ca realizezi ca nu pe unul de la Pioneer de 250 lei... Tot ceva Kenwood pe la ~800 sau chiar Alpine daca bugetul e mai mare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum