Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare difuzoare 16,5
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mitza97

Data înscrierii: 04/Iul/2015

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 6:17 pm    Titlul subiectului: Recomandare difuzoare 16,5 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua. Am un Peugeot 206 si doresc sa imi schimb boxele pe fata. Ce imi recomandati bun intr-un buget de pana la 150 ron? Aparatul meu este PIONEER MVH-170UI. Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca cele stock nu sunt stricate, sa le pastrezi si sa faci altceva cu banii.
Sus
mitza97

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar eu nu sunt multumit de felul cum suna acele stock. Acestea ar fii bune, ce ziceti ? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Pioneer/TS-G/TS-G1731i/
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu..nu.s bune. Eu altceva inafara de focal..hertz..helix..nu as lua. Daca nu ai buget mergi pe mac audio. Coaxiale..nu dual cone.
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce pot sĂŁ zic, te dau afarĂŁ din mașinĂŁ boxele alea.
Sus
victor

Data înscrierii: 27/Ian/2014

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AU 230W, faci DISCOTECA. =)) dar sunt cam scumpe Smile)
Sus
mitza97

MesajTrimis: Lun Iul 06, 2015 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru recomandari.
Sus
dudaionescu

Data înscrierii: 06/Iul/2015

MesajTrimis: Lun Iul 06, 2015 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut
Am avut si eu aceeasi problema pe un 206.
Cauza nu sunt difuzoarele, ci amplasarea lor care este prost gandita. Poti sa pui si mama lor de difuzoare, se va auzi la fel de prost.
Insonorizeaza usile si separa unda din fata difuzorului de cea din spate si dupa aceea umbla la boxe daca mai e cazul Smile
Uite ce a facut baiatul asta aici, la fel am facut si eu si diferenta e de la cer la pamant: http://my206xr.blogspot.de/2010/12/sound-deadening.html
Nu iti trebuie cine stie ce folie, exista oferte rezonabile gen STP sau Peiying pe piata, cu maxim 100 RON ar trebui sa ai destul material pt usi.
Toate bune si tine-ti banii in buzunar.
Sus
mitza97

MesajTrimis: Mar Iul 07, 2015 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am urmat sfaturile voastre si mi-am comandat azi astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/APM-Fire/APM-Fire-16.2/ Smile
Voi vedea cum se aude dupa ce le voi monta.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iul 07, 2015 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu știu cine ți-a recomandat mac audio dar tare curios sunt de feedback.

//My bad, sorry.

Ultima modificare efectuată de către VanIIa la Mie Iul 08, 2015 7:55 am, modificat de 1 dată în total
Sus
mitza97

MesajTrimis: Mar Iul 07, 2015 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi mai sus postul nr. 4 al lui @alecspc. O sa revin cu un feedback dupa montare.
Sus
mitza97

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2015 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi le-am montat si pot sa spun ca intr-adevar, nu suna mai bine decat cele originale. Precizez ca usile sunt insonorizate (adica cel putin sunt acoperite cu ceva alb pe fata interioara). Deci, sunt dezamagit de ele, sunt sub asteptarile mele. Sad Basul este aproape inexistent.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2015 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La banii aia nu gasesti ceva dif care sa aiba si bass si de toate. Cat dai atata face..unii sunt multumiti de mac in sensul ca raportul calitate pret este unul corect. Posibil sa nu se pupe dif cu usa. F dificil sa scoti ceva bun din portiere cu bani putini. Chestia aia alba de pe usi nu e insonorizant.. foloseste stp si apoi vezi diferenta.
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2015 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh, era de așteptat.

Returneaza-le dacĂŁ nu ai lĂŁsat urme de montaj.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 24, 2015 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea inteleg de ce a mai cerut sfaturi..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum