| |
| Autor |
Mesaj |
AlbertoC
Data înscrierii: 11/Mai/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci... nu vreau downgrade... vreau sa imi recomandati un set de difuzoare de 10cm slim preferabil coaxiale superioare (daca este posibil) Hifonics-urilor dpdv al volumului (fara amplificator, ci din player) de max 250 lei si daca nu sunt multumit, o sa iau un spliter ptr rcauri, si mai plec cu un set in cealalta intrare a statie si ies cu difuzoarele(corectati-ma daca gresesc). Ce v-am aratat mai devreme (difuzoarele din linkuri) nu evidentiaza pretul mic(nu asta vreau) ci caracteristicile (sau bune alternative cu semnd d intrebare) lor. Repet, pret 250 lei max... 10cm, slim. Nu am gasit altceva si pt faptul ca nu prea imi place magnat sau mac... daca gresesc spuneti-mi, recomandati-mi. Mi se pare imposibil sa nu gasesc difuzoare care sa "urle" cum au cocalarii de la semafor carora le "canta maneaua" si se aud de la 10 masini distanta inaltele... si sincer, nu cred ca toti au difuzoarele aplificate cu altceva decat playerul insusi. Nu v-as cere ajutorul daca nu as avea problema cu adancimea... Difuzoare de 10 cm sunt gramada! Insa slim, eu nu prea gasesc mare lucru... Multumesc pt rabdare ). Sper ca stiti ce spun/vreau. Astept raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cocalarii de la semafor au un sunet impecabil. Daca intrii in masina lor o sa auzi un sunet care-ti scoate sange pe urechi. Nu lua ca reper asa ceva...
Tu pana la urma de ce vrei sa pui difuzoare care sa urle in spate? Nici daca pui de 16.5 amplificat n-o sa urle pentru tine. Vor urla doar pt. cei din spate.
Daca vrei volum ridicat pe medii/inalte in masina (pt. ca ai sw deja nu-ti tre' si pe bass) va trebui sa-ti iei niste difuzoare bune pe fata sau eventual sa le amplifici pe cele actuale daca nu le ai deja. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu schimb nimic pe fata. Sunt multumit de proportionalitatea sunetului pe fata. Ce vreau eu este pur si simplu sa imi recomandati difuzoare puternice Pe 10 cm slim pt spate. Atat. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
si de 10 si slim si puternice si sensibile si pana in 250 lei, cam greu spre imposibil. crezi ca daca existau nu ti le recomandau cineva pana acum? daca sunetul..acolo in fata unde stai tu..e ok//ce vrei mai mult?
da sw la un nivel mai mic..te0ai gandit si la asta? la cat tii sw? da-l mai pe la 5 ca atunci cand cresti volumul sa nu mai acopere. cred ca nici setup-ul nu e facut corect. daca tii nivelul sw din player la maxim..da0l mai mic si nu mai cauta boxe care nu exista. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Baieti. La mine in fata e ok fara sa dau sub mai low. dar vreau in spate sa fie la fel. Exista ceva cu volum mai ridicat decat ce am eu pe spate scos din player sau nu? Difuzoarele au fost 200 lei aprox. Eu vreau 250 lei 10 cm slim mai puternice. Atat! |
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Feb 23, 2015 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| AlbertoC a scris: | | Baieti. La mine in fata e ok fara sa dau sub mai low. dar vreau in spate sa fie la fel. Exista ceva cu volum mai ridicat decat ce am eu pe spate scos din player sau nu? Difuzoarele au fost 200 lei aprox. Eu vreau 250 lei 10 cm slim mai puternice. Atat! |
Pfff deci... Difuzoarele pe care le ai in spate sunt bune , incearca sa intelegi cum ti-a spus si colegul ca nu la difuzoare este problema...problema o reprezinta faptul ca tu nu le dai suficient curent din HU...
Cocalarii au boxe proaste mici-se aud tare dar si prost in cea mai egala masura (acel downgrade de care vorbeam mai sus din acest motiv l-am adus in pomeneala)
Difuzoarele sunt prea infometate pentru cei 20wRMS ai HU-ului tau...scurt... _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Lun Feb 23, 2015 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ok!... Deci in maxim 250 lei mai bun fata de acele Hifonics-uri nu am sansa sa gasesc... |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Lun Feb 23, 2015 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Tot ai stația de la subwoofer... Pune difuzoarele din spate pe ea și scoate din stație lpf sĂŁ vezi cam cĂąt de bune sunt. Nu știu la ce sunet te aștepți tu dintr-un difuzor de 10cm. La cĂąt e de. mic ar trebui sĂŁ funcționeze decĂąt Ăźn regim de medie. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Lun Feb 23, 2015 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok. Deci am inteles ca nu am nici o sansa pana la urma sa scot cu playerul volum mai inalt (decat daca iau ceva cu W mai mic si DB mai mare eventual, nu?). Cel mai usor este cu un splinter pus pe rca si plecand de acolo cu 2 rcauri unu ptr sub si altu ptr difuri (in aplificator), corect? Ce nu ma impaca este faptul ca setarile ptr spate o sa le fac numai din statie si din player daca turn off subwoofer o sa se opreasca si difurle spate... |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
|