| |
| Autor |
Mesaj |
AlbertoC
Data înscrierii: 11/Mai/2011 Mesaje: 15
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Am boxe si in fata si in spate si in portbagaj(Subwoofer)! Daca trebuie sa fiu asa explicit specific faptul ca pentru cei care stau in spate sunetul este acoperit putin de bass. Iarasi specific faptul ca eu, ca sofer, nu aud nimic de la difuzoarele din spate(deseori in aproape orice masina se sesizeaza ca sofer prezenta acestora). Vreau recomandari de difuzoare pe 10 cm slim care scot un volum mai ridicat. Multumesc...  |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 7:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe fata ce boxe ai? Le ai amplificate sau doar sw e amplificat? Si da..tre sa fii f explicit ca sa stie lumea ce si cum sa recomande. Poti chiar sa zici si ce sw ai si cu ce .l amplifici.600w si normal ca acopera tot..mai ales daca dif le ai neamplificate. Ce player ai? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere e foarte gresita combinatia difuzoare mici pe player pt a putea sa faci ce vrei tu iti trebuie difuzoare foarte sensibile, cu un spl in jur de 95dB W/m
fa un efort si pune o statie si pt difuzoarele astea
daca vrei , am eu niste difuzoare DLS performance 424, noi, dar nu stiu daca iti intra acolo
http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_93 |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da asa zic si eu pune o statie pt alea din spate si o sa se schimbe garanta situatia |
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alberto, in usile spate nu ai nimic?
Colegi dar daca are la player o singura iesire RCA ar trebui sa traga semnal direct prin adaptor hi-lo de la iesirea dif spate... corect?
Sau daca are HPF variabil la amplificatorul pyle sa foloseasca cele 2 iesiri ramase libere de la acesta...? _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 406 are difuzoarele din spate in spatele tetierelor sau in cazul meu in stalpii de langa luneta. Decu nu, nu am in usi. Ideea e ca eu sunt multumit de proportionalitatea din fata dintre medium- inalte si bass... as vrea sa fac asta si in spate fara sa ma complic prin a lega difuzoarele de ampl. Da, playerul are o singura iesire rca... La statie intra doar ptr 2 canale/4 de aceea am si subu legat pe 2 c. Deci tot ce as vrea sunt un set de difuzoare de 10 slim care sa scoata un volum mai inalt decat Hifonics-urile mele plecand tot la fel din player. Oare nu gasesc?... |
|
| Sus |
|
 |
AlbertoC
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mentionez daca este nevoie ca in difuzoarele de medii inalte bassul este complet scos din player (-6bass, 0medii, 5inalte din -6/+6), bassul iesind doar din sub. |
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea merita sa faci un downgrade de la hifonics-urile tale pentru ceva sub 40wRMS dar cu sensibilitate mare (doar in cazul asta asta se va simti o diferenta notabila in volum fara preamplificare)
Dif-urile tale au nevoie de amplificare la wattaj-ul pe care il au...
Presupun ca ai probat deja si bass si medii la un nivel mai ridicat in respectivele dif-uri si ai ajuns la concluzia ca setarile actuale se "simt" cat de cat mai bine... _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
|
Trimis: Dum Feb 22, 2015 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | @The_Audio_Dog - Care e logica ta? De ce le-ar amplifica pe cele din spate si nu pe cele din fata?
|
pai din ce am inteles in spate e problema ca nu se aude sufucient pe medii si pe inalte
ideal e sa amplifice toate difuzoarele .... |
|
| Sus |
|
 |
|