Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare MP3-player New Ibiza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alexandru.rogozea

Data înscrierii: 15/Iul/2011

MesajTrimis: Vin Iul 15, 2011 9:12 pm    Titlul subiectului: Recomandare MP3-player New Ibiza Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Mi-am achizitionat o Ibiza 2011 prima versiune si n-am cas la ea, prin urmare as dori sa achizitionez unul.
De pe forum seat am tras concluzia ca am 4X35W RMS boxe stoc.
M-am gandit la urmatorul mp3: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-4051UR/
Aveti alte sugestii? Din cate am auzit eu Kenwood face cas-uri bune si de o claritate deosebita. In plus mi se asorteaza cu iluminatul din bord care este alb cu rosu. Nu vreau sa investesc mai mult de 400 Ron in cas.
Nelamurirea mea cea mai mare este daca mi se potrivesc mufele, lungime, latime, grosime etc... Cum as putea sa aflu daca cas-ul mi se potriveste in locasul destinat din plansa de bord?

Multumesc anticipat pentru sfaturi si eventual ajutor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexandru.rogozea

MesajTrimis: Sâm Iul 16, 2011 9:08 am    Titlul subiectului: Mp3 player Răspunde cu citat (quote)

Sau am mai gasit ceva dragut de la Pionner
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-3300UB/

Ce parere aveti? Care se merita?
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Dum Iul 17, 2011 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Playerele au aceeasi dimensiune..am skimbat si eu un JVC cu PIONEER pentru stick..si a venit la fix..poti lua orice player..vine..fara probleme..STIMA
alexandru.rogozea

MesajTrimis: Dum Iul 17, 2011 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

julyo13 a scris:
Playerele au aceeasi dimensiune..am skimbat si eu un JVC cu PIONEER pentru stick..si a venit la fix..poti lua orice player..vine..fara probleme..STIMA

Ok, multumesc pentru raspuns Julyo13.
Acum ma intereseaza intre cele doua, ce ati alege? Care este mai reusit la claritate sunet, putere, fiabilitate?
Sus
julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iul 18, 2011 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sincer am ales PIONEER si sunt foarte multumit..KENWOOD nu am ascultat si nu pot sa ma pronunt..Daca stie cineva sa posteze despre el..STIMA
alexandru.rogozea

MesajTrimis: Lun Iul 18, 2011 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu m-as indrepta catre Pionner. Arata intr-un fel.Smile Daca zici ca esti multumit atunci e si mai bine.
Mai asteot niste pareri si de la alti forumisti.
Haideti dragi colegi nimeni nici o parere despre Kenwood?
Sus
alexandru.rogozea

MesajTrimis: Lun Iul 18, 2011 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca imi iau si eu 2300UB ca tocmai a scazut pretul.Smile) E si model 2011.
Sus
julyo13
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 20, 2011 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da este un player bun..nu are nici cea mai mica problema..il recomand cu placere..PIONEER........STIMA
alexandru.rogozea

MesajTrimis: Joi Iul 21, 2011 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am achizionat Kenwood KDC-4051UR pana la urma. Se aude beton, sunt multumit! Recomand Kenwood cu caldura.
Singura nemultumire este ca pe site are afisajul alb dar in realitate este spre albastru.
Cei de la Beloud sunt seriosi si promti, cumparati cu incredere.

Admin se poate inchide!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum