| |
| Autor |
Mesaj |
alexandru.rogozea
Data înscrierii: 15/Iul/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Iul 15, 2011 9:12 pm Titlul subiectului: Recomandare MP3-player New Ibiza |
|
|
Salut,
Mi-am achizitionat o Ibiza 2011 prima versiune si n-am cas la ea, prin urmare as dori sa achizitionez unul.
De pe forum seat am tras concluzia ca am 4X35W RMS boxe stoc.
M-am gandit la urmatorul mp3: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-4051UR/
Aveti alte sugestii? Din cate am auzit eu Kenwood face cas-uri bune si de o claritate deosebita. In plus mi se asorteaza cu iluminatul din bord care este alb cu rosu. Nu vreau sa investesc mai mult de 400 Ron in cas.
Nelamurirea mea cea mai mare este daca mi se potrivesc mufele, lungime, latime, grosime etc... Cum as putea sa aflu daca cas-ul mi se potriveste in locasul destinat din plansa de bord?
Multumesc anticipat pentru sfaturi si eventual ajutor! |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.rogozea
|
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Dum Iul 17, 2011 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Playerele au aceeasi dimensiune..am skimbat si eu un JVC cu PIONEER pentru stick..si a venit la fix..poti lua orice player..vine..fara probleme..STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.rogozea
|
Trimis: Dum Iul 17, 2011 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| julyo13 a scris: | | Playerele au aceeasi dimensiune..am skimbat si eu un JVC cu PIONEER pentru stick..si a venit la fix..poti lua orice player..vine..fara probleme..STIMA |
Ok, multumesc pentru raspuns Julyo13.
Acum ma intereseaza intre cele doua, ce ati alege? Care este mai reusit la claritate sunet, putere, fiabilitate? |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Lun Iul 18, 2011 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sincer am ales PIONEER si sunt foarte multumit..KENWOOD nu am ascultat si nu pot sa ma pronunt..Daca stie cineva sa posteze despre el..STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.rogozea
|
Trimis: Lun Iul 18, 2011 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu m-as indrepta catre Pionner. Arata intr-un fel. Daca zici ca esti multumit atunci e si mai bine.
Mai asteot niste pareri si de la alti forumisti.
Haideti dragi colegi nimeni nici o parere despre Kenwood? |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.rogozea
|
Trimis: Lun Iul 18, 2011 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca imi iau si eu 2300UB ca tocmai a scazut pretul. ) E si model 2011. |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 20, 2011 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Da este un player bun..nu are nici cea mai mica problema..il recomand cu placere..PIONEER........STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.rogozea
|
Trimis: Joi Iul 21, 2011 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am achizionat Kenwood KDC-4051UR pana la urma. Se aude beton, sunt multumit! Recomand Kenwood cu caldura.
Singura nemultumire este ca pe site are afisajul alb dar in realitate este spre albastru.
Cei de la Beloud sunt seriosi si promti, cumparati cu incredere.
Admin se poate inchide! |
|
| Sus |
|
 |
|