| |
| Autor |
Mesaj |
andreix94
Data înscrierii: 21/Sep/2015 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Sep 21, 2015 11:09 am Titlul subiectului: Recomandare Player |
|
|
| Buna Ziua ! Am o mare nedumerire in materie de ce player sa-mi cumpar si de asemenea o mica povestioara in urma careia chiar nu stiu ce sa mai fac . Modelul de player pe care il am pe masina de mai mult de 5 ani este un Pioneer DEH-P70BT de care am fost foarte multumit si care se aude foarte bine , dar lipsa intrarii usb m-a facut sa-l schimb . Am decis sa-mi iau un player Kenwood auzind ca sunt foarte laudate . M-am hotarat prima oara la Kenwood KDC-4757SD pe care l-am schimbat ulterior cu modelul KDC-BT45U pentru ca avea in plus si bluetooth si am mai obtinut ceva banuti intre timp . L-am montat provizoriu sa-l aud cum suna , m-am jucat la setarile audio si pur si simplu nu reusesc sa-l fac sa sune pe gustul meu , am ramas foarte dezamagit de aceast player de la care ma asteptam la ceva mai mult . Acum nu stiu daca doar acest model nu suna bine pentru gusturile mele sau si celelalte . Daca tot am avut Pioneer si imi place cum se aude m-am gandit sa merg tot pe aceast brand . Ce imi recomandati de la ei sau alta marca ? Ma gandeam la modelul MVH-X560BT pentru un upgrade ulterior pe partea de amplificare externa deoarece are 3 RCA-uri . Difuzoarele pe fata sunt tot niste Pioneer-uri de 17 din Seria TS-A , ceva mai vechiute , iar pe spate am niste JBL-uri GT7-6 tot de 17 . |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Sep 21, 2015 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar ce anume nu.ti place la sunetul kenwood? Cica seria kmm de la ei e f buna. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
andreix94
|
Trimis: Lun Sep 21, 2015 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Au o frecventa de medii foarte deranjata pe care nu o pot reduce de nicio culoare , si inaltele se fac remarcate doar la fracventa foarte inalta , nu stiu cum sa explic exact . Cert e ca nu e pe gustul meu . Nici boxele nu sunt cele mai performante , dar daca pe cel vechi se auzeau bine , ar trebui sa se auda si pe acesta macar la fel daca nu chiar mai bine . Am vorbit cu baietii de la be-loud si ma voi duce acolo cu masina sa probam mai multe modele pana gasesc ceva satisfacator . |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
andreix94
|
Trimis: Lun Sep 21, 2015 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt de acord cu tine , dar deschisesem topicul inainte sa vorbesc cu cei de la be-loud si sa stabilim o intalnire la sediu . Si o parere din partea celor cunoscatori nu strica niciodata . |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
|