Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare Player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
andreix94

Data înscrierii: 21/Sep/2015

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 11:09 am    Titlul subiectului: Recomandare Player Răspunde cu citat (quote)

Buna Ziua ! Am o mare nedumerire in materie de ce player sa-mi cumpar si de asemenea o mica povestioara in urma careia chiar nu stiu ce sa mai fac . Modelul de player pe care il am pe masina de mai mult de 5 ani este un Pioneer DEH-P70BT de care am fost foarte multumit si care se aude foarte bine , dar lipsa intrarii usb m-a facut sa-l schimb . Am decis sa-mi iau un player Kenwood auzind ca sunt foarte laudate . M-am hotarat prima oara la Kenwood KDC-4757SD pe care l-am schimbat ulterior cu modelul KDC-BT45U pentru ca avea in plus si bluetooth si am mai obtinut ceva banuti intre timp . L-am montat provizoriu sa-l aud cum suna , m-am jucat la setarile audio si pur si simplu nu reusesc sa-l fac sa sune pe gustul meu , am ramas foarte dezamagit de aceast player de la care ma asteptam la ceva mai mult . Acum nu stiu daca doar acest model nu suna bine pentru gusturile mele sau si celelalte . Daca tot am avut Pioneer si imi place cum se aude m-am gandit sa merg tot pe aceast brand . Ce imi recomandati de la ei sau alta marca ? Ma gandeam la modelul MVH-X560BT pentru un upgrade ulterior pe partea de amplificare externa deoarece are 3 RCA-uri . Difuzoarele pe fata sunt tot niste Pioneer-uri de 17 din Seria TS-A , ceva mai vechiute , iar pe spate am niste JBL-uri GT7-6 tot de 17 .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar ce anume nu.ti place la sunetul kenwood? Cica seria kmm de la ei e f buna.
andreix94

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au o frecventa de medii foarte deranjata pe care nu o pot reduce de nicio culoare , si inaltele se fac remarcate doar la fracventa foarte inalta , nu stiu cum sa explic exact . Cert e ca nu e pe gustul meu . Nici boxele nu sunt cele mai performante , dar daca pe cel vechi se auzeau bine , ar trebui sa se auda si pe acesta macar la fel daca nu chiar mai bine . Am vorbit cu baietii de la be-loud si ma voi duce acolo cu masina sa probam mai multe modele pana gasesc ceva satisfacator .
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PĂŁi dacĂŁ te duci la sediu sĂŁ faci probe sfaturile primite aici sunt inutile.
andreix94

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt de acord cu tine , dar deschisesem topicul inainte sa vorbesc cu cei de la be-loud si sa stabilim o intalnire la sediu . Si o parere din partea celor cunoscatori nu strica niciodata .
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2015 3:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Degeaba sunt cunoscĂŁtori pe aici dacĂŁ userul are pretenții mai mari sau mai mici decĂąt cei ce recomandĂŁ.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum