| |
| Autor |
Mesaj |
Deadly Pasionat
Data înscrierii: 26/Iul/2008 Mesaje: 71
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma ajuti Andry, te rog, cu boxele alea pe spate ??? Eu nu prea ma pricep. drept sa-ti spun datorita a ceea ce am citit pe forum m-am hotarat sa-mi iau Pioneer-ul ala. Eu am vrut prima data sa-mi iau asta :
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M3600/
Dar m-am razgandit cand am vazut ca recomandati Pioneer.  |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa investesti ceva mai mult in difurile spate, eu as alege intre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Xcess_693/ si GZHF 693. Oricum, cauta pe cineva in oras la tine care are difuri 6x9 pe spate direct pe player si ai sa ramai uimit de bass-ul pe care sunt in stare sa-l emita . _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai, are chiar fratele meu un MP3 Blaupunkt si 2 difuzoare pe spate de 6x9 (Sony X-plod de 80 W RMS bucata). Dar, drept sa-ti spun, ma cam lasa rece. Bass-ul e prea scurt, nu coboara in frecventa destul si mai si distorsioneaza daca da mai tare. Nu prea imi place. Crezi ca difuzoarele GZHF 693 ar merge direct pe player si s-ar auzi mai bine decat la el, avand in vedere ca sunt si mai puternice decat ale lui ??? Nu am sa am distorsiuni mai mari (totusi player-ul nu scoate decat 22 W RMS pe canal) ??? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 4:01 am Titlul subiectului: |
|
|
distorsiunile sunt cauzate de player, nicidecum de difuzoare. daca vrei sa pui direct pe player ti-am recomandat DLS 269, daca iei si amplificare atunci mergi pe GZHF 693. De coborat nu o sa vezi difuzoarele 6x9 coborand in frecventa la fel ca un woofer. Never ever. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca Helix Esprit 169... _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie ca nu prea ma pricep. |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca nu mi-a mai raspuns nimeni. Am o intrebare pt. Andry. Mi-ai recomandat pe spate DLS 269, dar am citit intr-un post de-al tau ca ,,MB Quart inca se mai tin de treaba spre deosebire de altii (DLS)". Cam asa era citatul nu-mi mai amintesc exact. Ce ai vrut sa spui cu asta ??? Ca DLS-urile sunt naspa ??? Mie de ce mi-ai recomandat DLS atunci ??? Sa nu ma intelegi gresit, dar sunt curios. Ce ai vrut sa zici ??? Astept raspuns. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS ca firma inca face difuzoare bune, dar nu la fel de bune cum le faceau in urma cu cativa ani. La asta m`am referit. Daca nu erau bune nu ti le recomandam ! _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata, am inteles. Peste vreo 2 saptamani am sa fac comanda la ce mi-ai propus tu la inceput, plus insonorizare. Mersi mult pt. tot ajutorul.  |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am revenit. Am si eu o intrebare pt. tine Andry, dar te rog sa-mi spui parerea sincera. Nu as putea sa-mi iau pe fata difuzoarele astea?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A/
Sunt mai ieftine decat Helix-urile recomandate, dar as vrea sa stiu parerea ta. Sunt bune de ceva ??? Sau sa raman pe Helix-urile recomandate de tine ??? Te rog sa-mi raspunzi. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
|