| |
| Autor |
Mesaj |
Deadly Pasionat
Data înscrierii: 26/Iul/2008 Mesaje: 71
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare sistem audio |
|
|
Nu prea ma pricep. Pe fata ar merge si difuzoare mai mari de 13 cm ??? Rog ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu ma poate ajuta nimeni ??? Am o Dacia 1310 berlina, din 1996, nu are sistem audio pe ea, prefer muzica House si Trance si sunt dispun cam de 7-8 milioane de lei. Poate aceste informatii va ajuta mai mult. Rog ajutor.  |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi mult Andry. Crezi ca o sa se auda bine ??? Pe fata imi trebuie cumva si niste chestii de insonorizare ??? Mersi mult pt. orice raspuns.
PS: Difuzoarele Pioneer nu sunt bune ??? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru spate iti poti lua si pioneer, eu le-am auzit si mi-au placut cum suna, desi DLS au un sunet mai natural. Pioneer-urile ( 6911 ) cam tzipa , sunt cam deranjante inaltele, iar daca le tai din player nu se aud deloc mai bine ... lipsesc. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ahaaaa. Dar ma intereseaza sa se simta cat de cat bass-ul si sa se auda bine, fara distorsiuni. Pe fata n-o sa fie probleme cu deschiderea geamului (sa se opreasca in magnet) ???
PS: Pot sa mai bag 1-2 milioane daca e cazul in difuzoare, dar numai sa suporte unitatea. Ce zici Andry ? Crezi ca poti sa scoti sunet bun dintr-o Dacie ca a mea ??? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca mai poti aloca acel buget e numai bine.
Cu materialul acesta insonorizezi usa pe dinauntru, sunt mai mult decat suficiente 4 folii/usa, cred ca o sa iti ramana sa pui si pe polita : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/
Si mai cumperi o cutie de antifon si il aplici pe fata de usa, ca aici : http://www.be-loud.ro/forum/pioneeranddlssq-t1358,start,30.html ( insonorizantul Vibroplast M1 il aplici in interiorul usii, pe fata exterioara, daca iti mai ramane poti pune si pe fata interioara ( cea pe care a astupat dgdgaby o gaura cu placaj ) ).
Iar pentru difuzoarele fata : verifica. Nu stiu sigur cat e adancimea pana la geamul deschis la Dacie, dar cred ca se afla undeva intre 40-45mm . Daca nu intra, achizitioneaza sau roaga pe cineva care stie sa iti procure/faca o pereche de inele adaptoare din mdf/pal . _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wow. Esti super frate. Mersi mult. Dar totusi mai am o problema. Crezi ca daca fac un efort si mai scot ceva bani din buzunar, se merita :
Pe fata :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZEUS_ZXi_52CX/
Pe spate :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZEUS_ZXi_693/
Imi trebuie si vreun amplificator la astea ???
Te rog, daca vrei, sa-mi raspunzi si la intrebarile urmatoare :
Player-ul merita, avand in vedere ca nu vreau subwoofer ?
Care ar fi configuatia optima de difuzoare pt. masina mea ( indiferent de pret) ?
Intreb toate acestea pt. ca, daca fac o investitie macar sa o fac cum trebuie. Te rog sa-mi raspunzi la toate intrebarile, daca poti, si mersi din nou pt. ajutor.
Tin sa mai specific ca nu vreau sa ,,daram blocurile" cu sistemul, ci pur si simplu vreau sa sa auda super bine in masina. Daca nu esti de acord cu ce am propus eu, fa-mi tu, te rog, o configuratie de difuzoare (cu tot ce trebuie) care sa se auda bine. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru 693 ti-ar trebui amplificator, iar pentru partea din fata sunt recomandate sistemele ( pachete care contin 2 difuzoare : medii-bass si tweeter - vezi cele recomandate de mine )
Daca nu ai de gand sa-ti pui woofer poti merge linistit pe playerul ales initial de tine, iar ca o completare, pentru fata iti propun sa alegi http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_130_A1/ . Pe spate raman DLS 269 si eu zic ( cu insonorizare ) ca o sa se auda foarte bine, o sa primesti si kick-bass destul din spate, in fata o sa ai o claritate peste medie... _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as merge pe sistemul de componente Focal amplificate independent de un amplif de 4 canale. Am avut asa ceva si "sunau" f bine pentru gusturile mele de atunci.
Ar mai fi alta varianta sa iei un amplif de 4 canale. sistemul de componente sa-l lasi pe filtrul lor si sa pui pe 2 canale dif si pe 2 in punte un subwoofer.
Cred ca in Dacie merg si cele pe 16 cu mici modificari. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi AlexBanu. Problema e ca eu am instalatie GPL in portbagaj si nu stiu unde ar mai incapea si subwoofer-ul. Din acest motiv as vrea doar un sistem fara subwoofer. Nu prea ma pricep eu la sisteme audio pt. masina si de asta va cer parerea.  |
|
| Sus |
|
 |
|