| |
| Autor |
Mesaj |
hardhouse

Data înscrierii: 01/Noi/2007 Mesaje: 42 Locație: constantza
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 2:37 am Titlul subiectului: recomandare |
|
|
Va rog sa imi recomandati si mie pt o Skoda Fabia Hatchback un sistem de difuzoare fata pana in 4 mil . Mentionez ca adancimea de montare trb sa fie de maxim 60mm si prefer sa aiba si tweetere cu filtre .. Boxele nu o sa fie amplificate , doar conectate la un Pioneer 2920 . Acum am niste DLS`uri dar se aud extrem de naspa si zdrangane ca naiba .. Va multumesc mult si astept rasp.. _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hertz Dieci, Focal Access, Helix Dark Blue, DLS CLassic... _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu din cate stiam la Dieci adancimea de montare este de 61mm la helix la fel si la Acess mai mare decat astea..nu vreau sa tai fetele de usi _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca nu ti-ai rezolvat sistemul?
conteaza foarte mult cum instalezi difuzoarele, chiar si entry, usile de fabia sunt cam tabla goala, gandeste-te la o minima insonorizare. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca nu am rezolvat..imi luasem niste DLS`uri dar se aud f f naspa si m`am saturat de asa ceva..vreau si eu un sunet mai clar..o sa si insonorizez , dar mai intai vreau sa cumpar difurile si dupa mai strang bani si iau si insonorizare..de care imi trebuie ? adik ce dimensiune ? Dar in principiu vreau niste dif`uri cu adancime de montare de max 60mm , care sa sune bine fara amplificare pe un pioneer 2920.. so.. Care ar fi cele mai bune ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 184 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu Am Helix DB 62.1 sistem fata si sunt foarte multumit de el pentru 4mill inca iei si coaxial spate pt banii aia.sunt legate la un HU Alpine |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
or fi ele bune , dar adancimea lor de instalare este de 61mm _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Da intradevar pretul este destul de ridicat..Pana la urma acele GZ ar fi nu ? si insonorizarea ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| Poti merge cu toata increderea pe Vibroplast M1 de la Standartplast. Acum, legat de cat sa iei, regula e simpla - cu cat mai mult cu atat mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma cred k o sa raman la sistemul acela GZ . Sper sa sune bine fara amplificare si pe HU 2920 .. in CTA stiti sa imi recomandati pe cineva care stie sa le monteze calumea ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Exista vreo diferenta intre Vibroplast M1 de la Standartplast si cele de la Dynamat sau Stinger ? _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hardhouse a scris: | | Exista vreo diferenta intre Vibroplast M1 de la Standartplast si cele de la Dynamat sau Stinger ? |
da, este mai ieftin, si face cam aceeasi treaba (in plus e mai gros decat stingerul).
foloseste-l cu incredere. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
hardhouse

|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
va multumesc de ajutor si sper ca o sa fie bine  _________________ trance around the world.. |
|
| Sus |
|
 |
|