Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
hardhouse

Data înscrierii: 01/Noi/2007
Locație: constantza

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 2:37 am    Titlul subiectului: recomandare Răspunde cu citat (quote)

Va rog sa imi recomandati si mie pt o Skoda Fabia Hatchback un sistem de difuzoare fata pana in 4 mil . Mentionez ca adancimea de montare trb sa fie de maxim 60mm si prefer sa aiba si tweetere cu filtre .. Boxele nu o sa fie amplificate , doar conectate la un Pioneer 2920 . Acum am niste DLS`uri dar se aud extrem de naspa si zdrangane ca naiba .. Va multumesc mult si astept rasp..
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz Dieci, Focal Access, Helix Dark Blue, DLS CLassic...
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hardhouse

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu din cate stiam la Dieci adancimea de montare este de 61mm la helix la fel si la Acess mai mare decat astea..nu vreau sa tai fetele de usi
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai variante si de la gz:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_165FX/
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu ti-ai rezolvat sistemul?

conteaza foarte mult cum instalezi difuzoarele, chiar si entry, usile de fabia sunt cam tabla goala, gandeste-te la o minima insonorizare.

hardhouse

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu am rezolvat..imi luasem niste DLS`uri dar se aud f f naspa si m`am saturat de asa ceva..vreau si eu un sunet mai clar..o sa si insonorizez , dar mai intai vreau sa cumpar difurile si dupa mai strang bani si iau si insonorizare..de care imi trebuie ? adik ce dimensiune ? Dar in principiu vreau niste dif`uri cu adancime de montare de max 60mm , care sa sune bine fara amplificare pe un pioneer 2920.. so.. Care ar fi cele mai bune ?
Goldy
Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu Am Helix DB 62.1 sistem fata si sunt foarte multumit de el Smile pentru 4mill inca iei si coaxial spate pt banii aia.sunt legate la un HU Alpine
Sus
hardhouse

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

or fi ele bune , dar adancimea lor de instalare este de 61mm
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 3:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_165FX/ - suna bine pe player, suna si ma bine amplificate. Datorita constructiei "slim" nu vei avea probleme cu adancimea de instalare.

Am ascultat la un moment dat Polyglass de la Focal pe un player bun si sunau foarte bine pentru niste difuzoare amplificate de HU. Au o singura problema insa - PRETUL! Detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V_Slim/
Sus
hardhouse

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da intradevar pretul este destul de ridicat..Pana la urma acele GZ ar fi nu ? si insonorizarea ?
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti merge cu toata increderea pe Vibroplast M1 de la Standartplast. Acum, legat de cat sa iei, regula e simpla - cu cat mai mult cu atat mai bine.
Sus
hardhouse

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma cred k o sa raman la sistemul acela GZ . Sper sa sune bine fara amplificare si pe HU 2920 .. in CTA stiti sa imi recomandati pe cineva care stie sa le monteze calumea ?
hardhouse

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista vreo diferenta intre Vibroplast M1 de la Standartplast si cele de la Dynamat sau Stinger ?
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hardhouse a scris:
Exista vreo diferenta intre Vibroplast M1 de la Standartplast si cele de la Dynamat sau Stinger ?

da, este mai ieftin, si face cam aceeasi treaba (in plus e mai gros decat stingerul).
foloseste-l cu incredere.

hardhouse

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va multumesc de ajutor si sper ca o sa fie bine Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum